Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Levla Hanım

emekli yüzbaşı.

16.06.2018 19:00
  1. devlete olan borçlarını zamanında ödeyen insan

    sonra yine aynı devlet borcunu ödemeyen, borç ve vergi kaçıran magandalara af çıkarır. böylelikle devlete borcunu ve vergisini zamanında ödeyen vatandaş enayi yerine konmuş olur.

     
  2. klavye delikanlısı

    bir diğer versiyonu bordo klavyeli olan sanaldan konuşan realde ise beş para etmeyen yaratıklara verilen isim.

     
  3. tuz ruhu ile çamaşır suyunu evlendirmek

    tuz ruhu ile çamaşır suyunu çiftleştirmek, seviştirmek, üretmek, cinsel ilişkiye sokmak, çoğaltmak olarak değişik şekillerde izahı yapılması mümkün olabilen cümledir.

    evlilik değildir tek gecelik korunmasız ilişkidir. sonuç ortaya istenmeye gebelik. hayır yani kondom filan taksa olacak hergele. ama yok illa ki bildiğini okuyacak ya. sonra da cıngar çıkar böyle. yasak aşk cinayeti patlak verir kim vurduya gidersiniz sonuç ölümdür, uzak durulmalıdır kimyasal maddelerin sevişme hakkı engellenmemeli ve zorlama yapılmamalıdır. bırakın kimle isterse onla birlikte olsunlar efenim sevişme hakkı engellenemez dedik iki cinsi zorla ilişkiye sokun demedik bu uğurda ölüp gitmek ya da kendinizi ambulansta ve ya yoğun bakımda filan görmek daha mı güzel dediğimdir.

     
  4. kask takmayan oğluna ceza kesen polis

    15 temmuzdan sonra fetö çuvalına atılarak ihraç ve açığa alınması muhtemel polislerden biridir.

     
  5. imza vermeye gelen çifte polisin saldırması

    aktrol'dür. hayaller sarayda koruma polisi olmak gerçekler ysk'da genel hizmette çalışmak. zavallı mahlukat. üzerindeki üniformayla giriştiği işe bakın. kendi şerefi yok diye üniformanında şerefi yok sanmış haysiyetsizdir. dünün fetöcüsü bugünün akp'lisi olma ihtimali oldukça yüksek. kim bilir kaç kişiyi iftira ile açığa aldırdı, ihraç ettirdi. face paylaşımlarına bakarsanız anlarsınız ne halt olduğunu. böyle adamların teşkilattan temizlenmesi gerek ama nerede. anca masumları atarlar. yalakaları tutarlar. bu tipler yüzünden biz diğer alakasız polislerinde adı çıkıyor. efendi gibi işini yap sanane bilader kim kime imza vermiş giren çıkan batan mı var belli ki var dediğimdir.