Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. niye size artı verilirken bize eksi veriliyor

    keyfinden denilesi başlık. (gülücük)

     
  2. metro turizm

    skandalları bitmeyen, aklı başında olan birinin asla tercih etmeyeceği mafyalaşan ve akp yandaşı olan firma. aynı akp gibi yaşanan bütün rezillikleri fetöye bağlıyorlar. bizde beyin yok saman var yiyoruz zaten.

     
  3. her fırsatta gençlere eski türkiye'yi anlatın

    ankara'da havaalanı yoktu geçerken paraşütle atlıyorduk oruç tutanlar hapis yiyordu camiler kapatıldı namaz kılmak yasaktı müslüman olanların kellesi alınıyordu haçlılar tarafından yönetiliyorduk filan dediğim açıklama. hoş bunu yiyenler de var dediğimdir.

     
  4. veli saçılık

    yılmaz özdil güzel yazmış eyvallah ama hdp konusuna katılmıyorum bu adamı canı gönülden desteklerim ama oy vermem çünkü tarafı yanlış ne diye gidersin de terör destekçisi bebek katili ve terörist başına sayın diyen bir partiden aday olursun anlamak mümkün değil. aynı şey ahmet şık içinde geçerli. ikisini de sever sayar desteklerim ancak aday oldukları parti bana göre yanlış. ha meclise girmeyi başarırlarsa kötü mü değil aksine gayet iyi haklarıdır güzelde muhalefet ederler eyvallah ona lafım yok ancak dediğim gibi tek kusur tarafları yanlış hepsi bu.

     
  5. memurlar net'in çok da memur dostu olmaması

    memur dostu değil zaten iktidar dostu. her dönemin adamı. bugün akp'li yarın chp'li rüzgar nereye bunlar oraya diyerek katıldığım başlık. şunu da ekleyeyim bir gün memurlar.net'e operasyon yapılırsa başında da ben olacağım.