Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

askerliğini yapmış yazar. aktroller gibi bedelli yapıp klavyeden vatan kurtarmıyor siz ona bakın.

18.06.2018 20:47
  1. onu en çıldırtacak zamanda en çıldırtacak adayı açıklayacağız

    tayyibin ülkenin başına bela eden chp'nin yine tayyibin ekmeğine yağ süren açıklaması. güzelim partiyi ne hale getirdiniz be. utanın yüzsüzler en az akp kadar suçlusunuz dediğimdir.

     
  2. selami altınok

    26 nisan 2017 tarihinde açığa alınan 9103 polisin açığa alınışının birinci yıl dönümünde emniyetteki sorunları çözmek yerine banane diyerek akp'den milletvekili olmayı seçen ve başka tarih yokmuş gibi 26 nisan açıklarının yıl dönümünde yani bugün bir kaç saat önce emniyet genel müdürlüğü görevinden istifa eden kişidir. daha önce istanbul il emniyet müdürlüğü yaptı, istanbul'da valilik yaptı, yetmedi 2015 seçim hükümetin de iç işleri bakanı oldu sonra çok hak ediyormuş ve başarılıymış gibi emniyet genel müdürlüğüne getirildi derken şimdi de istifa edip akp'den vekil olacağım diyor. tarafsızlıkta master yapmış maşallah tebrik ediyoruz kendisini aman ne hoş dediğimdir.

     
  3. blackblack

    2010'dan beri memurlar.net üyesi olduğunu söyleyen gizli hayranlarımdan biri daha olan korkak şahsiyet. korkusundan sürekli beni takip ediyor ama yazamıyor garibim. klavyede tam bir bordo bereli ama görseniz. yazdığım doğruları saçma buldu ve kudurdu. küplere bindi. sanırsın akp'nin meclisteki grup sıraları gibi. ağır konuşacağım bak triplerine girdi. dayanamadı tabi. birde ben buna kalleşsiniz dedim onu da kabul etti ne gariptir. fazla geldi bu kadar gerçek ve doğru. meyve veren ağaç taşlanır. arkadaş ne çok çekemeyen varmış ya bizi. sayelerinde öğreniyoruz. sazan balığı gibi şak oltaya gelip açığa çıkıyorlar. iki yem attım bak kocaman takıldı ortaya buraya da malzeme çıktı. sayesinde kendisini sözlük ahalisine korkak bir polis olarak tanıtıyorum. bomba ihbarını alınca kaçanlardan. yalakalık sayesinde bugünlere gelmiş. sorsan akp'ye de fetö'ye de laf ettim diyor ama hikaye. bana da iftira atmakla yetindi her zaman ki gibi. yakında onuda kelepçeli görürüz nasılsa sorun değil. korkusundan ne bizim sayfaya yazabilmiş ne de açıktakilere bir geçmiş olsun demiş. varsan baksan açıktaki arkadaşlarını da satmıştır bu. ihraç olanları da satmıştır. arayıp sormamış yolunu görünce değiştirmiştir. gerçekler batıyor kendisine. kaça sattı acaba. ucuza gitmemişlerdir umarım. satmayı sever bunlar malum. 15 yılda mükemmel sattılar memleketi. şimdi de kraldan çok kralcılık triplerine giriyorlar. hayalleri saraya baş danışman olmak gerçekleri memurlar.nette klavyeden bordo bereli olmak trollük yapmak. bak selami altınok egm genel müdürü bile istifa etmiş akp'den vekil olmak için. bence sende istifa et koş tayibbin sarayına yerleş. seversin yağcılık yapmayı. derdin varsa özele gel adresime kadar vereyim bak en yakınlarıma bile geçmedim bu kıyağı dedim tık yok. dinlemedi. şam'da namaz kıldıracaktım korktu. ağzımı bozdurma saçma sapan konuşma deyip kaçmış. arka kapıdan kaçanların partisi bunlar şaşırdık mı hayır. bir supporterz. olamaz. o da 2010'dan beri üye. bunu ikiye katlar. zaten karşılaşsalar hesabı kapatır gider. sup havada karada uçurur bu arkadaşı. ne diyelim bir gün karşılaşmaları dileğiyle dediğimdir. (gülücük)

     
  4. 26 nisan 2017 9103 polisin açığa alınması

    2 saat 37 dakika önce 1. yılını dolduran, fetö ve yatöye karşı savaşan kahraman, suçsuz, kumpas mağduru açığa alınan polislerimizdir. dile kolay 365 gün. bunlar gene iyi. 18 temmuz 2016'da açığa alınanları filan saymadım daha. sonra 4 ekim 2016 var. yani ben ve benim gibiler. ama hiç biri kimsenin umru değil. neden çünkü o onların sorunu. bana dokunmadı bin yaşasın kafası. yalnız şu bir gerçek. kimsenin umrun da olmayan bu kitlelere bir gün o umursamayan sayın ahalimizin işi düşecek ama alacakları cevap hiçte bekledikleri gibi olmayacak tabi biz siz değiliz sizin kafanızı yaşamıyoruz insanlığımızı kaybetmedik farkımızı o gün geldiğinde göreceksiniz yarası olan gocunur dediğimdir.

     
  5. insomnia

    biz emniyet mensuplarının yaşadığı durum. hele ki 4 ekim 2016'dan sonrası tam bir felakettir.