Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Levla Hanım

emekli yüzbaşı.

16.06.2018 19:00
  1. adnan bilgen

    https://uye.memurlar.net/profil/adnanbilgen/ ve https://sozluk.memurlar.net/yazar/1

    1 ocak 2000 tarihinde üye olmuş sitenin ve sözlüğün ilk üyesi, yazar ve yönetici. bir tane bile entry girmemiş. girdiyse de silmiş. tahminim sitenin sahiplerinden birisi ve ya üst yönetimden bir yetkili.

     
  2. sheriff

    cesareti olan tek yazar. ya bir gün onlar beni evimden alacak ya da bir gün ben onları ofisinden alacağım. (tebessüm) cesareti olmayan korkaklar düşünsün dediğimdir.

     
  3. sözlüğe girilen ilk entry

    #18ch

    sözlüğün ilk üyesi mi yoksa sitenin ilk üyesi mi dediğim başlık. adnan bilgen. 1 ocak 2000 tarihinde üye olmuş. site sahiplerden birisi sanırım. ilginçtir ki tek bir etry'si bile yok. forumda da bazı konulara yazmış, açtım baktım rütbesine ve profil fotoğrafı altında ''editör'' değil ''yönetici'' yazıyor. memurlar.net'in ilk zamanları geldi aklıma. o zamanlarda yandaş değillerdi. sonra ki yıllarda bozdular. davacıyım dediğimdir. (gülücük)

     
  4. bazı kuvvetli kalemlerin kaybolmasının burukluğu

    darbe girişiminden bir kaç gün sonra açılan başlık. belki 15 temmuzda serçe parmaklarıyla 5 tank falan durdurmuşlardır ondan gelmemişlerdir en kısa zamanda dönmelerini temenni ederiz dediğimdir. (gülücük)

     
  5. şaka maka sözlüğün üç yaşında olması

    idal'ın emekleri ve katkısı ayrı ona lafımız yok görünen köy kılavuz istemez elinden geleni yapıyor ama yetmiyor, yetmeyecek de dahası gerek, sorunların çözülmesi lazım, adam akıllı yazılımcılar alınması lazım, bunlar olmadan 3 yaşına girmiş 5 yaşına girmiş bir şey anlam ifade etmez dediğim başlık.