Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

adam gibi adam yazarlar kategorisinde ilk sıralardan bulunan yazar. var olsun. anlayışlı.

18.06.2018 15:37
  1. atina'da türk bayrağının yakılması

    afrin harekatını fırsat bilen ve keşke yunan galip gelseydi diyen karakter yoksununu destekleyen, türkiye'ye ait adaları bizzat kendilerine teslim eden türkiye cumhuriyeti hükümetine güvenerek gerçekleştirilen çirkin eylemdir. hesabı önce mevcut hükümet ve yandaşlarına daha sonra ise kendini bir şey sanan yunan bozuntularına sorulmalıdır.

     
  2. olacak o kadar

    rahmetli levent kırca üstad'ın yapmış olduğu ve son sezonda akp hükümetinin zoruna gittiği için yayın hayatına son verilen efsane mizah, güldürü ve eleştiri programıdır. bir çok gerçeği güldürü ve mizah şeklinde izleyicilerine sunmuştur.

     
  3. gerekirse türkiye'yi işgal ederiz

    akp hükümetinin sayesinde tepemize çıkmayı başaran, keşke yunan galip gelseydi diyen karakter yoksunlarını destekleyen hükümeti gören ve kendini bir şey sanan yunanistan'ın saçma sapan beyanıdır.

     
  4. çözüm mözüm yok defolup gitsinler

    spoiler

    ahmet takan'ın köşesinden tam tersini yani yeni bir çözüm süreci olacağını yazdığı başbakanı yalanladığı başlıktır. spoilerden yazıyı okumanız şiddetle tavsiye edilir.

     
  5. 4 ekim 2016 12801 polisin açığa alınması

    çoğu haksız yere açığa alınan ve bir kısmı ihraç edilen kahraman polislerdir. dün 105 tanesi daha görevine iade edilmiştir. hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın dediğimdir.