Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. Atatürk

    dünyanın en güçlü ve en saygın lideri. cumhuriyetin kurucusu.

     
  2. Serinlemek icin bim ve a101 kullanim kilavuzu

    ücretsiz serinleme servisi.

     
  3. memurlar net sözlüğün boş beleş bir yer olması

    valla ben açıktaki polisler için 2 tane başlık açtım kimse umursamadı. umursamazlar çünkü hepsinin keyfi yerinde ve umurların da değil. bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındalar. ne zaman kendilerine dokunur o zaman ilgilenirler. yoksa mümkünü yok. hani biri ölür üst geçit yapılır ya. aynen öyledir. ekşide bende yazıyorum ekşinin sahibi bile adminliğini bıraktı gitti. oranında tadı tuzu yok. bir entry giriyorsun hemen biri gelip laf sokuyor sana. tanım yazdım birisi özelden hakaret etti. arkadaş sözlüğün kuralı tanım yazmak değilse ne işimiz var? özelden yazan nadir. çoğu entry girerek laf sokuyor aklınca. güler misin ağlar mısın? tekrar gelelim memurlara. boş beleş olmasını geçtim, fazla aktif olmamasını da geçtim sözlüğün teknik sorunları da var. mobilde falan problemli. güya çözülecekti ama halen çözülmedi. 3 yaşına girdi halen sorunlu. içerikte öyle, teknik olarakta öyle. editörü elinden geleni yapsa da nafile. mesela düzenleme süresi 3 dakika. arkadaş ekşide ben 99 yılında girdiğim entry'i 2018 yılında şak düzeltiyorum burada o imkan yok. mobilden bakınız verilmiyor. başlık aranmıyor. entry silemiyorsun. illa masaüstü sürüm olacak. sonra şu beğendim beğenmedim butonları kimi kalksın der kimi gelsin der. sitenin yandaş olduğunu söylemeye gerek yok birde bunlara koyu tayyipçi yazarları ve çaylakları ekleyelim neredeyse reis için öldürürüm sizi eleştiremezsiniz kapatırım ulan bu başlığı diyecekler var o derece entryler yani. ama sözlük editörü muhalif kimliğe sahip. zaten onu da nasıl kovmamışlar hayret yani insan şaşıyor böyle bir yerde böyle bir editör vay canına diyorsun. falan filan işte yani. ne diyeyim haklısın. bende memurum. üstelik üst düzey bir memurum. kurum emniyet. ve 4 ekimden beri açıkta bekliyorum. fetö dahil tüm tarikatlarla en çok mücadele eden bunların en güçlü döneminde hoca efendi yerine fetö bunağı şerefsiz diyen ve bunun yüzünden her türlü sıkıntıyı zorluğu çeken adamı fetöcü diye açığa aldılar iyi mi? sayın ahalimizin keyfi yerinde. anıtkabiri yıkıp rezidans dikseler bunlar gene umursamaz. umursamaları için kendilerine değmesi lazım. o yüzden boş ver. ağzınla kuş tutsan yaranamayacaksın o üst geçiti biri ölmeden yapmayacaklar...

     
    (Bkz: 26 nisan 2017 9103 polisin açığa alınması)(Bkz: 4 ekim 2016 12801 polisin açığa alınması)
  4. erdoğan'ın prompterinin bozulması

    camdan konuşan değil candan konuşan çözer bu sorunu dediğim olay. muhsin'e acıdım ya. şamar oğlanı bildiğin garibim. neredeyse bir tane tokat atacaktı muhsin'e. neyse muhsin sıkma canını sende emekli olacaksın reisin de emekli olacak. ölene kadar orada kalmayacaksın. rahat rahat tuvalete gidebileceksin. yalnız reisin emekli olunca yanına seni alırsa ki alır orasını bilmem. ayrılmaz ikili oldunuz nasılsa. 2012'de bir geçtin oraya bir daha çıkamadın. emekliliği hak ediyorsun yani beraber takılırsınız fena mı. (gülücük)

     
  5. Bedelli Askerlik gündemde

    bedelli değil de zorunlu askerlik kaldırılmalı ve profesyonel orduya geçilmelidir tabi bunun için sağlam bir devlet bütçenizin olması gerekir eh tabi onun içinde üretiminiz oldukça iyi olmalı dünyaya ihracat yapmalısınız bu da en azından şimdilik hayal olduğuna göre paran varsa canın sağ olsun, paran yoksa vatan sağ olsun sisteminin gündeme gelmesi olayıdır.