Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Uzuvlari kesik yavru kopek

spoiler

yılmaz özdil'in bugünkü köşe yazısına taşıdığı vahim olay. yazıyı mutlaka okuyun. benim dediklerimin neredeyse tıpa tıp aynısını yazmış. sadece tüfekle vurulan koyunları atlamış o da olur o kadar.

17.06.2018 03:14
  1. niye size artı verilirken bize eksi veriliyor

    çünkü seni çekemeyen karşına çıkamayan korkaklar var. basit bir butonun arkasına saklanacak kadar aciz onlar. çünkü seni anlamıyorlar ya da yanlış anlıyorlar ve ya anlamak istemiyorlar en kötü ihtimal sen anlatamıyorsun. çünkü seni istemiyorlar. çünkü seni sevmiyorlar. çünkü sen birilerine batıyorsun. çünkü elalemin derdi başkasını geriyor. çünkü sana saygı duymuyorlar. çünkü artık ne yaptıysan dertleri sen olmuşsun. çünkü namertlerin hedefisin. çünkü insan gibi yazıyorsun bazı ultra zekiler gibi laf sokmak çok bilme triplerine girmiyorsun. çünkü yalaka değilsin. çünkü yandaş değilsin. çünkü boyun eymiyorsun. çünkü kurallara uyuyorsun. çünkü rahatsızlık veriyorsun. çünkü çünkü çünkü bu lanet olası çünküler uzar gider. ama söyle onlara etraflarına bakmadan konuşmasınlar. çünkü bir gün onları da kelepçeli göreceğiz nasılsa... bugün değilse yarın kim bilir belki yarından daha da yakın... çünkü herkes ettiğini bir gün elbet bulacak. çünkü dökülen kan asla kurumaz. çünkü birileri seni öldürmek bir kaşık suda boğmak ister ama namertlikten bunu yapamaz korkar. çünkü sen.. evet sen... canın cehenneme dediğim konu.

     
  2. meral akşener

    en çok oy alan başkan adaylarında ilk üçü zorlayacağını düşündüğüm cumhurbaşkanı adayı. siyasetçilere güvenilmez. kimin ne çıkacağı da hiç belli olmaz. siyasette 24 saat bile çok önemlidir. sen şu aday oy alamaz dersin şak seçilir öyle kalırsın. geçmişte bunun örneğini çok gördük. chp'de sağ partiye kaydı. onunda ak parti ile masaya oturma ihtimali var. hepsinin var. kaldı ki eski sisteme geri dönülecek. ortada 2 ittifak var. eski sisteme nasıl dönülecek kim kimle kanka olacak nedir ne değildir ucube sistemde hepsi belirsiz şuan için net bir şey söylemek yanlış olur. bir bakarsın chp akp ile kanka olur. mhp iyi parti ile kanka olur. siyaset böyledir. sağ gösterir sol vurur. her şey mümkündür. muharrem ince meydanlarda iyi. ama devlet yönetimini başaramayacak belki. ya da tam tersine muazzam performansı olacak. aynı şey meral akşener içinde geçerli. siyaset işi bizde kumar gibidir. şanstır ve sürekli değişir oynar sabit kalmaz. şimdiden kestirip atmak yanlış bana göre. erken karar vermeyin. diyorum git o meclis kulisine bak tanı kimle muhatapsın görürsün. bunların hepsi bir birinden beter. önemli olan erdoğanın gitmesi. değişim şart. muharrem de olur meral de olur. biri gelmeli. bakacağız az bir süreç kaldı. iki adayda sağlam ve güçlü. ayrıca meclis çokluğunu da unutmayın. iyi parti ve chp meclis çokluğunda ittifak yaptılar oylar bölünecek. yani kazanan istediğini yapacak diye bir kaide yok. akp ile anlaşmaya giderlerse ittifak bozulur diğerleri şerh koyar. kolay değil yani o işler. ne olacağı hiç belli olmaz. süprizlere açık olacaksın.

     
  3. kahveye giden erkekler

    devlet bahçeli gibi eylemsiz doçent olması muhtemel erkeklerdir. ancak genelleme yapmak olmaz hepsi değil bazısı desek daha doğru olur dediğim husus.

     
  4. Korumar otel

    20 milyon dolarlık ultra lüks yat sahibi olan benim gitmeyeceğim fakir mekanı olan otel.

     
  5. Şahsiyet

    adalet başka bir şey hukuk başka bir şey. senin söylediğin hukuk kısmı. o da hukuk varsa... ama adalet başka bir şey. adalet dediğin nedir? nefsi müdafaa. intikam geç kalmış bir nefsi müdafaa.

    kesinlikle izlenmesi gereken muazzam bir yapım. tıpkı amerikan dizileri tarzında. tek sorunu bir sezonluk olması. en az 5 sezon beklerdim. banshee gibi güzel bir yapım olabilirdi. sağlık olsun. sonraki maçlara bakacağız artık. yapım ekibini ve yönetmeni takibe aldık. aynı performansta yeni diziler görürüz umarım.