Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Her ortamda siyaset konuşup ortamı geren insan

milletvekili olması gereken ama olmayı beceremeyip sağına soluna patlayan vasıfsız kişidir. siyaset pis iştir oy at geç illa siyaset istiyorsan meclise gir ve ya partilerde başkanlık falan yap milleti germe dediğim tiptir.

17.06.2018 21:12
  1. 1 mayıs

    işçilerden çok patronlara yarayan sözde işçi bayramı günüdür.

     
  2. deprem anında kaçmak

    japonlar atom bombasına kafa attı kaçmamaları ve ölmemeleri normal bize de bir atom şart mesela beştepe'ye yollamak lazım ki reyiz ölümsüz olsun ülkeyi sonsuza kadar yönetsin ultra ileri demokrasi sayesinde kıskanç avrupada daha da kıskansın. hem beştepe depremlerden de etkilenmez oh mis. kale gibi sarayı olur reyizin. bunu değerlendirmeliler baş danışmanlara sesleniyorum uygulayın efenim.

    tanım: yeterli deprem eğitimi verilmediğinden ve alınmadığından baş gösteren durum.

     
  3. kamuda çalışanlar sözleşmeli olmalı

    şuan tsk'da bunu uyguluyorlar zaten. pilot ve doktor hariç alınan herkes sözleşmeli. subay, astsubay ve uzman. hepsi sözleşmeli. kadrolu kim kaldı derseniz. darbeden kıl yapı yırtanlar kaldı eskilerden o kadar. birde yeni alınanlardan pilot ve doktorlar kadrolu tamam. gerisi sözleşme. yürümeyi beceremeyen adamları subay yapıyorlar şaka gibi. aynı şey emniyet teşkilatında da var. 72 saatte komiser yardımcısı olan var yahu. bakan kendisi açıkladı kritik birimlere adam bulamıyoruz zordayız diye. ben mi emanet ettim fetöcülere. fetönün sloganları yazıyordu ekip araçlarında. hizmet mizmet. böyle bir rezillik böyle bir kepazelik olamaz ama maşallah dil pabuç gibi sanırsın ülkeyi bu hale ismet inönü hükümeti soktu. hadi polis gene iyi atanma derdi yok sözleşme derdi yok. hoş bu gidişle onlar da sözleşmeli olacak. halen utanmadan çıkmış konuşuyorlar arkadaş ya. bir düşmediniz milletin ve ülkenin yakasından dediğimdir.

     
  4. hoşlanılan kıza sataşmak

    bazısının abarttığı eylemdir. kadın cinayetleri aldı başını gitti. ya benimsin ya kara toprağın zihniyeti son 15 yılda fırladı. kindar nesiller türedi. ama merak etmeyin reyiz ne dedi daha çok demokrasi yani diyor ki daha çok cinayet olacak bunlar ne ki 25 hazirandan itibaren görün siz manşetleri öyle bir demokrasi gelecek ki kadın gıtlığı yaşayacağız sonra sayın hükümetimiz kadın ithal edecek isteyene büyük kalcalı isteyene büyük göğüslü isteyen harem kuracak birden fazla kadın alabileceksiniz ooo yaşadınız süper ileri demokrasi gelecek zil takıp oynayın dediğimdir.

     
  5. şaka maka sözlüğün üç yaşında olması

    #191j

    2 haftayı geçtim 1 ay olmuş halen hatalar düzelmemiş böyle sözlük isterse 30 yaşında olsun ne yazar diyerek sert eleştiri de bulunduğum başlık. adnan'a ve serkan'a maaş veriyorsanız o parayı sokağa atın daha faydalı en azından evsiz garibanlar filan alır aç kalmazlar. bu ne rezillik bu ne kepazelik arkadaş mobil versiyonda ağız tadıyla entry girmek memurlar.net ana yasasına göre yasak mı haram mı nedir anlamak güç. esefle ve şiddetle kınıyorum dediğimdir.