Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. türkiye artık resmi bir savaşın içerisinde

    türkiye ezelden beri savaşın içerisinde zaten hemde bitmeyen bir savaşın içinde. ama olsun sayın ahalimiz halinden memnun. tayyibin bilmem ne kılıyım diyenler varken ne savaşı ayıp ayıp dediğimdir.

     
  2. sohbet ve tanışma

    gececi tayfa kasabasının bulunduğu eyaletin adı. bir zamanlar gececi tayfanın şerifiydim. şimdi ise sıradan bir vatandaşım dediğimdir.

     
  3. 300 bin dolara vatandaşlık verilmesi

    memleketin parsel parsel satılması olayının bilmem kaçıncı vol'u olan durum. hamdolsun. hayaldi gerçek oldu. kıskanç avrupa ve amerika kudursun oh munafıklar.

     
  4. 27.03.2018 benzin zammı

    doğuda benzinin 6 lirayı geçmesine neden olan zam. hamdolsun hayaldi gerçek oldu. kıskanç avrupa artık daha da kıskanacak kuduracaklar zavallılar ölmeye mahkumlar dediğimdir.

     
  5. 6 sıfırı attık,1 milyon liralık tuvalet 1 liraya düştü

    ''ve avrupa kıskançlıktan öldü'' diyerek devam etmesi muhtemel siyasi / siyasal islamcı lider tarafından kurulmuş akıllarla dalga geçen cümle.