Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

eş ile anne arasında denge kurmak

ben gibi yalnızları ilgilendirmeyen konudur. tek geldin tek gebereceksin bilader ne yapacaksın bu dünyada evlenip böyle pislik dolu bir dünyaya çocuk getirip. bırak dünyanın sonu gelsin batsın dünya bitsin rüya dediğim mesele.

18.06.2018 18:01
  1. memurlar.net'teki haberlere yorum yapılamaması

    genelde yandaşların yorumlarının onaylandığı, muhaliflerin yorumlarının onaylanmadığını gösteren durum. bir sözlük linkini bile onaylamaktan acizler. ayrıca iki satır gelip şuraya entry girmek bu kadar zor demek ki onlar için. kendi çalıştıkları sitede haklarındaki eleştirilere cevap vermekten bile acizler. trollere gelince kapılar açık, muhaliflere gelince hop sen dur giremezsin. ne güzel memleket. bir tek sözlük özgür platform. o trolleri davet etmek için link yolluyoruz. editörler onaylamıyor. sanırsın sözcü gazetesi linki veriyorum. site sizin siteniz sözlük sizin sözlüğünüz. haber kısmı memurlarında sözlük kısmı sözcü gazetesinin mi? adam bana hayin demiş akılsız demiş onaylamışlar. ben sözlük linki veriyorum onay gelmiyor. bu neyin kafası bir zahmet açıklasınlar dediğim olay.

     
    (Bkz: berberkemal)
  2. berberkemal

    davete icabet etmeyen yandaş memurlar.net üyesi hatta paralı trolü olan kişidir. ee tabi akp demek arka kapıdan kaçanların partisi demek şaşırdık mı hayır. davet ettikten sonra sesi soluğu çıkmadı yorumlarda göremedik onun yerine bir başkası geldi. kim mi dersiniz. bakınız kısmına tıklayın dediğimdir.

     
  3. adıyaman020202

    memurlar.net haberleri altına akp'yi ve hükümeti ölümüne savunan yorumlar yapan, muhaliflere ''aklınızla dalga geçiyorum evet çünkü sizde akıl yok'' diyen, berberkemal'in kankisi olabilecek sıfatta bir başka paralı aktroldür. kendisi saraya baş danışman hayalleri kurmakta ama anca memurlar.nette klavye başında sanal delikanlılık ve trollük yapmakta, kendine karşı çıkan herkesi vatan hainliğini ile suçmakta olan zavallı, komik, şahsiyettir. kendisini sözlüğe davet ediyorum yüreğin varsa gelirsin burada tartışırız med-czr sizinle çok güzel baş eder ama sizin tuttuğunuz parti arka kapıdan kaçanların partisi olduğundan buraya gelmeyeceğinizi bile bile davet yolluyorum.

     
    (Bkz: meydan okumak)(Bkz: meydan okuyorum)(Bkz: berberkemal)
  4. üniversite mezunu olmak

    ülkemizde pek bir işe yaramayan mezuniyet türü. anca polis ve asker olmak için işinize yarabilir, ve yine bu mesleklerde yükselmek için tercih edilir. nadirde olsa diğer meslek ve memuriyet grupları içinde geçerlidir. ayrıca yurt dışında da iş görebilecek eğitim türüdür. sonrası yüksek lisans, daha sonrası doktora, ötesi bilinmez bir meçhuldur. örneğin emniyet teşkilatında bir doktora mezunu çevikte kalkan taşır. bu da ülkemizde ve yapılan mesleklerde mezuniyet türüne ne kadar değer verildiğini gösterir. doktora mezunusun ama kalkan taşıyorsun. yüksek lisans mezunusun çaycısın. kıskanç avrupa kuduruyordur kesin. ülkede eğitim yok ki mezunu olsun haydi tut ki okudun aha işte bu ülkede gördüğün değer anca bu olur da yurt dışına gidersen belki orada değerini bilen birileri çıkar dediğimdir.

     
  5. adnan bilgen

    #18oi

    yine golü doksana çaktığı

    #18o2

    elde kanıt yok dağılın dediği başlık. ama dağıtma görevi benim. çağırırım bir toma. buz gibi suda yıkanırsınız. yanına da plastik mermi ve gaz bombası hediyemizdir. şuanlık dağıtmayı uygun görmüyorum ilerleyen zamanlarda belki olur ya da ne bileyim adnan bilgen hayranları ve yandaşları gelirse yapabiliriz. (gülücük) yalnız elde pek delil olmaması konusunda haklı. sadece nick altında yönetici yazıyor hepsi bu. insan gelir adıma başlık açılmış iki lafın belini kırayım der. ama nerede. esefle ve şiddetle kınıyorum dediğimdir.