Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Uzuvlari kesik yavru kopek

spoiler

yılmaz özdil'in bugünkü köşe yazısına taşıdığı vahim olay. yazıyı mutlaka okuyun. benim dediklerimin neredeyse tıpa tıp aynısını yazmış. sadece tüfekle vurulan koyunları atlamış o da olur o kadar.

17.06.2018 03:14
  1. erdoğan'ı başkan yapmadan eşimiz bize haramdır

    tayyibi tanrı ve peygamber ilan eden zihniyetin saçma sapan değersiz açıklaması. tayyip eceliyle öldüğünde sende kafana sık bari boşa oksijen israfı yapma aldığımız nefesi boşa tüketme zaten ağaç bırakmadınız ülkede bir işe yara dediğimdir.

     
  2. trt çalışanlarının chp'yi protesto etmesi

    milletin aklıyla dalga geçtiklerini sanan bir grup sözde televizyoncunun gereksiz ve mantıksız protestosu. bildiğin rezillik. bir ülke dünya gözünde bu kadar küçük düşürülemez.

     
  3. boşa geçen ömür

    benim bu dediğim başlık. bizim ki mesleki tabi. ama sonuçta aynı yola çıkıyor. polis iseniz ömrünüz çöp. birde benim gibi çocukluktan gelme ise. gençlikte gider, orta yaşta gider, yaşlılıkta gider her şey gider. sonuç yaşamadan ölürsün. niye çünkü dökülen kan asla kurumaz. karşıdan bakmakla yaşamak arasındaki uçurum kesinlikle çok büyük.

    tanım: yaşamadan ölmekle eş değer olabilen ve ya taşıyabilen durum.

     
  4. bulaşık makinesi tableti yeme trendi

    Ölümle bitebilen saçma salak trend.

     
  5. kredi kartını iptal ettirmek

    Ülkemizde kayıp ve çalıntı haricinde yapılması pekte mümkün olmayan eylemdir. Çünkü insanlarda nakit para yok karta mecbur bırakılıyorlar gelir adaletsizliği hatsafhada dediğimdir.