Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. bayan sözlük yazarı

    açmayı uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü açamadığım benim yerime başkasının sonunda açabildiği başlık. yalnız ben içeriğini farklı yapacaktım bayan sözlük yazarları fazla gibisinden bir şeyler diyecektim unuttum kalmadı yaşlı kafamda neyse işin özü bayan yazarlar işte yazıyorlar çiziyorlar her yerde olduğu gibi sözlüğe de bayan eli değmesi güzel ne diyeceğimi unuttum idare edin artık.

     
  2. meral akşener

    en güçlü cumhurbaşkanı adaylarından biri olan deneyimli siyasetçi iyi parti kurucusu ve genel başkanı. eski iç işleri bakanı ve eski mhp milletvekili.

     
  3. satılık araç ilanlarındaki garip cümleler

    arka koltuğuna hiç oturulmadı.

    stepne hiç kullanılmamıştır. (aslında kullanılması lazım uzun süre düren lastik içten içe erir ve ileride taktığınızda patlayıp kaza yapmanıza neden olabilir bu yüzden arada yedek lastiğin takılıp aşındırılması gerekir)

    gibi gibi şeyler.

    halbuki avrupa'da ağır kazası yoksa kimse bu tarz şeylere takılmaz. kaldı ki ağır kazalı araçlarda zaten hurdaya gider. ama bizde lokal boyaya bile laf eder sayın ahalimiz. neden çünkü sayın ahalimiz ölüm yokmuşcasına yapışır malına. canını al ama malını alma aman ha. mal önemli. mezara götüreceğiz. kefenin bir milyondan fazla cebi var. hepsine birer tane sıkıştıracağız. hayır birde sen burada 12 bine şahin bile alamazsan adam o paraya 2010 ve üzeri mercedes alabiliyor. 2015 mercedes c180 15 bin. sen burada al da göreyim. birim olarak hesaplayacaksınız. yok efendim çevirince aynıya geliyor hesabını geçin. birim olarak bakacaksın sen burada maaşınla neler alabiliyorsun aynı birim maaşa oradaki adam ne alıyor ona bakacaksın. atıyorum sen 5 liraya kaç ekmek alıyorsun o adam 5 euroya kaç ekmek alıyor gibi. aradaki fark aşırı fazla.

     
    (Bkz: avrupa bizi kıskanıyor)
  4. yıllarca işe gitmediği halde maaş alan memur

    15 temmuzdan sonra gelen ohal ile ihraç edilmesi muhtemel memurdur. gerçi pek sanmıyorum nerede işe yarayan çalışkan ve alakasız adam varsa şutladılar.

     
  5. muharrem ince

    ince ayar çeken siyasetçi ve cumhurbaşkanı adayı.