Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. med-czr

    en son görüştüğümüzde artık yazmak istemediğini belirten yazardır. sanırım bir süre dinlenmeye çekildi ama er geç gelecektir meydanı yandaşlara bırakmayacak ve buralar onsuz olmayacak dediğimdir.

     
  2. tartıştığı nişanlısının kaldığı kız yurdunu basan savcı

    spoiler

    gözde mesleklerin ve olmayan adaletin kimlerin eline kaldığını ve ne hallere düştüğünü gösteren bir başka çirkin olay. hakimi eskorta takılır, savcısı kız yurdu basar, komiseri kokoreçiyi döver, özel harekatı tecavüz eder nasıl kişilikler böyle mesleklere kabul ediliyor yazık. şaşırdık mı hayır. neden çünkü adam kayırma, biatçılık, yağcılık, torpil ve referansın artık kanunlaşmış gibi devlet politikası haline gelmesi yüzünden. güzelim ülkem daha neler görecek acaba dediğimdir.

     
  3. 26 nisan 2017 9103 polisin açığa alınması

    fetö ve yatöye karşı savaşan kahraman polis grubudur. suçu yoksa iade edin varsa ihraç edin boş boş bekletip hem devleti hemde 80 milyon vatandaşı zarara uğratmayın. sonuçta bu adamlar para alıyor. bu paralar gemiciklerle değil milletin verdiği vergilerle ödeniyor. şimdi çoğu kimse banane diyor ama bunun bananesi, sananesi yok ister istemez herkesi ilgilendiren konudur tıpkı dolar ve euro'nun artması gibi dediğimdir.

     
  4. beğenmedim butonu geri gelsin

    mesaj #1819 ile aynı fikirde olduğum başlık. aynı zamanda forumdaki artı eksi olayı da kaldırılsa keşke yerine adam akıllı daha güzel şeyler eklense. çünkü keyfe keder kullanan işsiz ve egoistler var dediğimdir.

     
  5. Etika

    felsefe kitaplarından bir şaheser daha. okumayın. gerek yok. afrika bile sizi geçsin. siz öyle boş boş bakın. nasılsa ülkede okuyan değil yağcılık yapan kazanıyor değil mi dediğimdir.