Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

bu seçime kadar camide namaz kılarken çekilmiş resmin var mı

fotoğrafı yok videosu var dediğim konu. hatta cami halılarını değiştirin faturasını bana gönderin demişti. işi gücü yalan işi gücü dolandırıcılık. ne dediğini kendi de bilmiyor.

18.06.2018 18:02
  1. halaaaa

    yeni çaylak üyemiz. yazar adayı. eski bir kadim dost.

     
  2. yol verme kavgası

    herkesin beğeni alıp benim alamadığım başlık. işte muazzamlık bu mis gibi. curcuna derdi yok. temiz iş. sözlük hariç gerisi tırt diye boşa demiyoruz.

     
  3. yol verme kavgası

    ülkemizde siyasilerin vatandaşları kutuplaştırmasından tutun da cehaletten, eğitimsizliğe kadar bir çok olumsuz nedenden dolayı kaynaklanan ülkenin kronik sorunlarından biridir. bazen sonu cinayetle bitmektedir. biri mezara öteki ceza evine. kimin ne taşıdığı belli değil. ama sadece sürücülerde yok bu durum. yayalarda bazen kendine yol vermeyen sürülere taşıdığı silahıyla ateş açabiliyor. sonuç ölüm, yaralanma ve ya kıl payı kurtulmak. uzmanlar araştırma yapmış. türkiye'de trafik bilincinin ve kültürünün yerleşmesi için on bin (10.000) senecik gerekiyormuş. çok değil birader on bin (10.000) sene dediğin nedir ki? şunun şurasında perşembeye ne kaldı canım aa sende çok abartıyorsunuz ayıp avrupa dahil batı ülkeleri bizi kıskanıyor hepsi kıskançlıktan geberdi nankörlük etme.

     
  4. ak parti'ye oy vermeyenin namazı,orucu gider

    yandaş, yalaka fenomen bunağın herkesi kendi gibi kafasız sanarak boş yaptığı sözlerden biri daha. cehalette doktora yapmış. benden daha cahili yok diyor belli zaten tipinden.

     
  5. araba kullanırken sol kolun camdan dışarı çıkarılması

    otomatik şanzıman araçlarda yapılan sol ayağı camdan çıkarmanın bir alt modelidir. genelde manuel şanzıman araç kullanıcıların da görülse de otomatik şanzıman araçlarda yapılması daha kolay olan eylemdir.