Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. bitcoin

    kiralık katil, sahte pasaport ve ya kimlik, kayıt dışı silah vb. illegal şeyleri deep webte satın almada kullanılan izi sürülemeyen kripto para birimi. son yıllarda borsası meşhur olmuş herkes kolay yoldan zengin olma kafasıyla saldırmıştır. ama her zaman ki gibi kazanan ilk başta yatırım yapanlardır. mesela 2010 yılında bu işe giren şuan milyonerdir. iyisi mi siz bir tane kiralık katil ayarlayıp hasmınızı filan öldürtmek için kullanın bu para birimini dediğimdir.

     
    (Bkz: tebessüm)
  2. 4-10 nisan polis haftası

    kutlamayı hak etmeyen teşkilat bayramı. teşkilat mı kaldı ortada kutlamasını yapıyorsunuz bre gafiller dediğimdir.

     
  3. birim

    kolluk kuvvetlerinde narkotik, siber, terör, asayiş, gasp, cinayet vb. gibi kriterlere ayrılan bölümlere verilen isim ve ya kelime. örnek: narkotik birimi.

     
  4. çok az füze atıldı içimizi serinletmedi

    sözlüğün şam büyük elçisi olarak kınadığım açıklama. aynı füzeleri beştepeye atsak hoşunuza gider mi. esad kahramandır bunu kabul edeceksiniz yiğidi öldür ama hakkını yeme israil ve amerikaya karşı korkusuzca savaşıyor. siz gibi yağcılık yapmıyor. daha incirliği kapatamayan adamlar bize akıl verir olmuş. esad korumasız geziyor. zırhlı makam araçları, bin tane koruması, konvoyu yok, kendi arabasını kendi kullanıyor. dandik honda marka aracı var. afrikalılar açlıktan ölümle burun buruna gelirken devlet erkanları mercedes biniyor esad binmiyor. aynı şey beştepe içinde geçerli. ayrıca hava savunma sistemlerimiz füzeleri imha etti. bu işin rövanşı olacaktır. suriye, rusya ve iran olarak karşılık vereceğiz. emparyalist amerika ve destekçilerinin bu topraklara huzur getireceğine inanan ahmaktır. aynı füzeler size geldiğinde de aynı açıklamayı yapmanızı bekliyoruz yağcı hazretleri dediğimdir.

     
  5. marsilya

    fransa'nın suç oranı en yüksek kentlerinden biridir. mafya cennetidir. güvenlik konusunda sınıfta kalmıştır.