Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. hilafet istiyorum sakın oy kullanma

    atatürk ve cumhuriyet düşmanı bir grup vatan haininin yaptığı saçma sapan gereksiz propagandada kullanılan slogan.

     
  2. berberkemal

    adına açılan başlığa gelemeyen korkağın teki zavallı. memurlar.net paralı trolü. atatürk ve cumhuriyet düşmanı. dünün fetöcüsü bugünün menzilcisi. adına başlık açılmayı bile hak etmeyen mahlukat aslında ama gene de açtım okudukça çıldırsın zavallı dediğimdir.

     
  3. yıl olmuş 2018

    ülke gelişeceğine daha geriye doğru hızla batıyor olarak devam etmesi muhtemel ifade.

     
  4. adnan bilgen

    robot bile kendisinden daha faydalı dediğim şahsiyet. gelsin kendini savunsun. artıdan da eksiden de sözlükteki sorunlardan da aha bu eleman sorumlu. robot koysak o bile daha faydalı işler yapar. bunun ne yaptığı belli değil. yatıyor ne güzel. paraları cukkalarken iyi yazılıma gelince tırt. bazı editörler ise parayla alakası yok diyor. evet yok. sorun yazılımcılarda. para ikinci planda. tonla para kaldırıyorlar bir tane adam akıllı yazılımcı tutamıyorlar ne hikmetse artık. hele mobil uygulamaya gelen son güncelleme evlere şenlik. böyle rezalet yok. bu arkadaş mı yazdı onuda bilmem ama bir yıldızı bile hak etmeyen uygulama yapmışlar. şu memurlar.nette adam akıllı işini yapan editör sayısı başta idal olmak üzere 5 parmağı geçmez (onlarda hak ettiği yerde değil zaten ama olsun gönlümüzün yöneticileri) daha da diyecek laf yok dediğimdir.

     
  5. seçim sonucu

    #1901

    katıldığım başlık. düzenler değişir düzülenler aynı kalır bu ülkede dediğimdir.

     
    (Bkz: partisiz demokrasi)