Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

adam gibi adam yazarlar kategorisinde ilk sıralardan bulunan yazar. var olsun. anlayışlı.

18.06.2018 15:37
  1. sen kadını dövdükçe o seni daha çok isteyecek

    bir akp ve siyasi siyasal islam zihniyeti. asılsız ve çirkin iftira ve ya iddia. zaten sözü geçen belediye de akp'li. hüseyin gürlesin başkan. kendisinin don fabrikası var. don atlet satıyor. gürlesin donları. fabrika satış mağazalarını merkezde görebilirsiniz. birden fazla lüks çakarlı makam aracı bulunmakta. vatandaşa hizmet sıfır. yolların anasını ağlamış bir asfalt atalım diyen yok. millete soruyorsun niye oy verdiniz. efendim yol yaptı. bence yolsuzluk yaptı arabanın ön takımı bitti dünya masraf çıktı ne yolundan söz ediyorsun sen. nasıl kaçtığımı bilemedim. tayyip hesabı daha da gelmem diyerek kaçtım. ha bu arada sözü geçen yer o dünyanın

    7 harikasından biri olan pamukkale değil. orası sheriff bölgesi. bu denizli merkezdeki eyalet polis bölgesi olan pamukkale bilmeyenler için. her neyse başkanın fetöcü olduğu söyleniyor. ama tabi zeybekçi ile kanki olunca işlem yapılmaması normal dediğimdir.

     
  2. Ateistler oruç tutan kadına saldırdı.

    ve kadın çantasındaki taşıma ruhsatlı silahına davranarak saldırganların 2 kalbine 1 kafasına sıkarak etkisiz hale getirdi. güvenlik güçlerine teslim olan kadın çıkarıldığı mahkemede nefsi müdafaa hakkını kullandığı için serbest bırakıldı. akabinde yalaka ve çakma dinci siyasi siyasal islamcı basın kadına yılın kahramanı ödülünü vererek manşet yaptı. gündeme bomba gibi düşen kadına ilgi yoğun diyerek devam etmesi muhtemel başlık.

     
    (Bkz: gülücük)(Bkz: yok böyle bir şey)(Bkz: senaryo)(Bkz: senaryo yazmak)
  3. yunanistan'ın sınıra 7 bin asker yığması

    keşke yunan galip gelseydi diyen ve tayyibin hastanede ziyaret ettiği tımarhanelik fesli hainin zil takıp oynamasına neden olabilecek yunanların son zamanlarda iyice kaşındığı kendini bir halt sanmaya başladığı haber. düşmanı asla küçümsemeyin. içimizde hainden bol ne var dediğimdir.

     
  4. nöbetçi yazar

    genelde benim üstlendiğim yazar tipidir.

     
  5. marlboro

    az önce 3 paketine 38 lira ödediğim sigara markası, zehir ve zıkkım. bir zamanlar 5 liraydı. ve kimse pahalı diye alamazdı. şimdi 13 liraya fırladı fiyatı. bir yandan sigarayı bırakmak adına güzel. ama bir yandan da bu kadar fiyat artışı olmamalı ama herkes biliyor ki devlet kasayı sigara ve alkol satışları ha birde fahiş vergilerle dolduruyor. başka da bir halt yok dediğimdir.