Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. idal

    sözlük yöneticisi olan kişidir. geçenlerde kendisini bilip bilmeden yanlışlıkla rapor ettim. mesaj attı. saygılı da biri. kanım ısındı seviyoruz dediğimdir.

     
  2. med-czr

    bir süredir haber alamadığımız siteye küsen muhalif yazarlar arasında ikinci sırada yer alabilecek adam gibi adam duayen yazardır. kendisini birazcık tanıyorsam er geç dönecek dediğimdir.

     
  3. supporters

    bazen düşüncelerimiz farklı olsa da - ki bu da gayet normaldir ve olmalıdır herkes aynı düşünmek zorunda değildir farklı görüşler ve düşünceler mutlaka olacaktır, olmalıdır - amaçlarımızın aynı olduğu yazardır. bu tarz yazarlara ve kişilere sahip çıkılmalı, söyledikleri dikkate alınmalıdır. şayet boş değil doğru konuşurlar. muhalif yazarlar listesinde ilk sırada yer alabilecek olan yazardır. peki ikinci kim derseniz. bakınız dediğimdir.

     
    (Bkz: med-czr)
  4. sheriff

    muhaliflikten ihraç bekleyen ama bir türlü ihraç olmayan sadece açığa alınmakla yetinilen sözlük yazarlığına yeni başlamış olan kişidir. büyük kumar oynayıp bakanın kuyruğuna basıp, bir çok siyasi ve üst düzey bürokrat tarafından tarafına zırt pırt dava açılan mahkemelik olan, gerekirse içeri girmekten ve oynadığı kumarda ortaya canını koymaktan bile çekinmeyen anasını bile ağlatan kişidir. ulusal basında haberi çıkmış olup en büyük mücadelesi tarikatlar, cemaatler ve siyasi / siyasal islamdır. cesur, mert ve korkusuzluk konusunda ahmet şık ile kafa kafaya giden kişidir. aynı zamanda yine kendisi gibi bu saydıkları örgütlerle mücadele eden ufak şaplı bir ekibi bulunmaktadır. sözlükte yazarlık konusunda diğer duayen muhalif yazarlar kadar iyi olmasa da saydığı kriterler ve özellikler bakımından kahraman sıfatını alarak hepsini sollamayı başaran kişidir. ayrıca bu duayen muhalif yazarlara saygısı sonsuz olup kendilerini severek desteklemekte ve var olsunlar demektedir.

     
  5. Kankanın mesajı okumasını beklemek

    bana bir üst modeli olan durumdur. en son kendisine uzun bir yazı gönderdim, okudu ama cevap vermedi. şoka mı girdi nedir anlamadım dediğimdir.

     
    (Bkz: med-czr)