Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

bu seçime kadar camide namaz kılarken çekilmiş resmin var mı

fotoğrafı yok videosu var dediğim konu. hatta cami halılarını değiştirin faturasını bana gönderin demişti. işi gücü yalan işi gücü dolandırıcılık. ne dediğini kendi de bilmiyor.

18.06.2018 18:02
  1. 2019'da o diktatörü saraydan indireceğiz

    bütün parti liderleri kendince diktatördür çünkü o koltuğu bırakmazlar değişim yapmazlar başkalarının önünü açmazlar sanki kendilerinden başka yönetecek insan yoktur koca dünyada ve ülkede dediğim söylemdir.

     
  2. 22 adam bir topun peşinde

    futbola ilgisi olmayan hatta hayatında hiç futbol oynamamış ve izlememiş bir erkek olarak katılmadığım durumdur. futbol beni sarmıyor. ama sarmadı diye de böyle bir cümle kurmuyorum. renkler ve zevkler tartışılmaz saygı duymak elzemdir. ancak aşırı fanatiğe karşıyım mesela takımı için adam öldürenler var parayı kazanan futbolcular cebinde parası yok takımı için adam öldüren fanatik taraftarlar azı karar çoğu zarar her şey dozunda iyi unutmamak gerek dediğimdir.

     
  3. 1 mart muhasebeciler günü

    akp yandaşlarına göre 1 mart nihat zeybekçi hazretleri günüdür. sayesinde iyi para kazandılar yağcılık olmazsa olur mu hiç ayıp ama dediğimdir.

     
  4. reis bizi afrin'e götür

    tsk sanki orada sucuk ekmek yaparak yan gelip yatıyor işini yapmıyor da vatandaş dilekçe vererek borazanlık yaparak mı destek olmaya çalışıyor bre gafiller sorusunu akıllara getiren sırf yalakalık ve göze girmek için yapılmış düzmece slogandır.

     
  5. eğer türkiye sömürgeci olsaydı bu soruyu türkçe sorardınız

    iç siyasete malzeme çıkartmak için söylenen söz. 50 yıldır oy kullanıyorum böyle lider görmedim helal olsun büyük reis başkan kıskanç avrupa hulogggg diyerek aklını kiraya vermişlerin sevinmesine neden olan cümle ve ya söz.