Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

bu seçime kadar camide namaz kılarken çekilmiş resmin var mı

fotoğrafı yok videosu var dediğim konu. hatta cami halılarını değiştirin faturasını bana gönderin demişti. işi gücü yalan işi gücü dolandırıcılık. ne dediğini kendi de bilmiyor.

18.06.2018 18:02
  1. Şahsiyet

    spoiler

    final dahil kalan bölümlerin (10 - 11 ve 12) fragmanları yayınlanan dizi. 8 haziran'da vizyonda.

     
  2. Şahsiyet

    halen final bölümü yayınlanmayan dizi.

     
  3. tipsizşey

    sözlüğü kurallarına ve amacına uygun kullanan en iyi yazardır. sözlük teriminin hakkını en iyi şekilde verir ve sözlüğü sözlük yapar. Memurlar.net sözlüğünde güzel içerikleri ve katkıları vardır. pek dikkat çekmeyen biri gibi görünse de aslında bir çok kişinin gizliden takip ettiği yazardır. siyasi islam ve partisiz demokrasi başlıkları muazzamdır. katkılarından ve emeklerinden ötürü sahip çıkılmalıdır. Var olsundur.

     
  4. Alparslan Türkeş

    türkeş'e övgüler düzen ama akp ve tayyibe'de aynı şey (cunta) yapılmaya kalkılınca darbecileri ve akabinde ihraç edilen yüz binlerce insanı vatan haini ilan eden, askerleri katleden (köprüde öldürdüğünüz askerle bugün sınır içinde ve sınır dışında terörle mücadele eden aynı asker), ve tüm bunlara yaparak sözde müslüman ve de vatan sever kesilenlerin olduğu başlık. tayyibe karşı gelirse dakkasında satarlar ama gelmezse sıkıntı yok. tayyibe darbe yapan hain şerefsizdir. başkasına yapan adam gibi adamdır. sanki şuan o dönem menderesin yaptığı ve aldığı kararlarla tayyibin yaptığı ve aldığı kararlar çok farklıymış gibi. şimdi diyecekler vay efendim darbeyi övdü. hem darbeye karşıyız derler hem darbecilere övgüler düzerler biz böyle yazınca da darbeyi övdü olur. öven sizsiniz ben değilim. türkeş darbeci değil mi darbeci. ee o zaman bu neyin kafası? onlar kendilerini gayet iyi biliyorlar. bir film vardı kadına tecavüz ediliyor etraftakiler izliyor, gülüyor, eğleniyor. olay mahkemeye intikal ediyor. filmin sonunda ne oluyor dersiniz? tecavüzcüye verilen cezanın 2 -3 katı hatta daha fazlası olay anında izleyenlere, gülenlere, eğlenenlere veriyor. şimdi ki durumda aynı. 16 yılda ülke eskisine göre gelişeceğine daha geri gitmiş, tek adam politikası izlenmiş, baskı, korku, ohal hakim. yüz binlerce insan fetöden açığa alındı ve ya ihraç edildi (gerçek suçlular cezasını çeksin eyvallah ( hoş onların da hepsi kaçtı yurt dışında sefa sürüyorlar ) ama sadece onlar değil ne istediniz de vermedik diyenler de yargılansın ayrıca tüm tarikatlar yasaklansın kaldırılsın var mı yapan yok) bunlar halen tayyibi ve akpyi savunup övüp oy veriyorlar. niye keyifleri yerinde tabi gülüyorlar eğleniyorlar izliyorlar umurların da değil. bunları (tayyip + akp + mhp) destekleyen ya her dönemin adamıdır ihaleci yandaştır para için her şeyi yapar bugün akpli yarın chpli olur para nerede oraya gider ya da cahildir. başka da bir açıklaması yok. sonra da çıkıp müslümanız derler haksızlık karşısında susan ses etmeyen müslümanlığınız batsın siz müslüman olsanız ne yazar. ateist bile sizden daha ahlaklı daha şerefli onurlu karakterli dürüst namusludur. yani filmdeki gibi ortada tecavüz vakası var bunlar müdahale etmek yerine izleyip gülüp eğleniyorlar. çok güzel örnekledim size bunu da anlamayana diyecek laf yok. neyse gülün eğlenin izleyin nasılsa bir gün tecavüzcü yargılanacak ama onun aldığı cezanın katlarcasını siz izleyip gülüp eğlenenler alacaksınız herkes ettiğini bulur er geç bunu unutmayın dediğimdir.

     
  5. cunta

    15 temmuz 2016'da yaşanan durum.