Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. uyuşturucu

    dünya illegal ticaretinde ilk sırada bulunan madde. dünya üzerindeki tüm kağıt paraların tahminen %92'si 28 mikrogram kadar kokain içermekte. dünya uyuşturucu merkezi kolombiya, brazilya ve yine aynı kıtada bulunan bir kaç ülkedir. bu saydığım ülkelerde yıllardır bitmeyen uyuşturucu savaşları var. çeteler hem kendi aralarında hemde güvenlik güçleriyle şiddetli çatışmalara girmekte her yıl binlerce insan hayatını kaybetmektedir. uyuşturucu ile en sert mücadele 2016 yılında filipinler'de yaşandı. devlet başkanı olarak seçilen Rodrigo Duterte koltuğa oturur oturmaz uyuşturucu kullananların ve satanların öldürülmesi çağrısında bulunmuş 7 binden fazla insan güvenlik güçleri ve ya bu çağrıya uyan, destekleyen uyuşturucu karşıtı silahlı siviller tarafından öldürülmüştür. ölenler arasında satıcılar, kullanıcılar ve masum insanlarda var ve tabi güvenlik güçleri & sivil silahlı kişiler. öldürmekle bir şeyler çözülse suriye isveç olurdu hitler dünyaya hakim olurdu bunlar tarihten pek ders almayı becerememiş. son olarak 2018 mayıs ayında bangladeş'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda ölü sayısı önce 70'i sonra ise 100'ü aşmıştır. dünya genelinde uyuşturucudan kazanılan para yıllık 100 milyar dolardan fazladır. bazı uyuşturucu kartelleri istanbul'a belirli aralıklarda gelmektedir. özel uçakla inerler ruhun duymaz. bu konuda emniyet genel müdürlüğünün ünlü simalarından ve çok yakın dostlarımdan biri olan sayın mutlu çelik müdürümü anmazsam olmaz. ülkemizde uyuşturucu ile en çok mücadele eden ve bu konuda çeşitli ödüller alan polis müdürüdür emekli olmasına rağmen halen mücadelesine devam etmektedir. ek olarak hollanda gibi bazı ülkelerde belirli miktarda belirli uyuşturucu gruplarının kullanımı ve satışı serbesttir.

     
  2. gelir dağılımı

    ülkemizde adaletsiz olan dağılım türüdür. para olanda tonla olmayan da hiç yok. yandaşların cebi büyüdü garibanın ise maaşı eridi.

     
  3. müdür yardımcısının kız öğrenciye otobana çık demesi

    bunların kafası zaten hep bel altına çalışıyor insanların giyiminden sanane? kendi seks hayatına baksak sayısız kızla yatmıştır ama lafa geldi mi ooo dört dörtlük adam ondan zaten böyle konuşuyor hadsiz. asırlardır bitmedi gitti şu zihniyet. tabi ülkeyi yönetenlerde aynı zihniyette olursa bitmemesi normal. hükümetten cesaret almasalar böyle açıklamalar yapamazlar.

     
  4. Şahsiyet

    12. bölümle final yapacak olan dizi. final yapmasının nedeni dizinin 12 bölüm olarak tasarlanması. yani izlenmedi, tutmadı vb. gibi nedenlerle erken final yapma ve ya yayından kaldırılması gibi bir durumun söz konusu olmadığı söyleniyor. tadında ve zirvede bırakmak istiyorlarmış. bari sezonluk olaydı amerikan dizileri gibi direkt finale şaşırdım doğrusu dediğimdir.

     
  5. bir maç için 1200 km yol yapmak

    söz konusu maçın ne olduğuna göre kararın değişebileceği durum dedirten konu ve ya başlık. maç deyince futbol yok bir tek. mesela sevgilinizle çift kale maç yapacaksınız ama uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. arada baya mesafe var. ne yaparsınız? değer mi değmez mi? elin oğlu okyanus ötesinden gelip ülke yağmalıyor. bu da demektir ki imkanın ve gücün varsa değer. bu imkanı ve gücü kullanırsın. ama yoksa düşünmekte yarar var.