Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

bu seçime kadar camide namaz kılarken çekilmiş resmin var mı

fotoğrafı yok videosu var dediğim konu. hatta cami halılarını değiştirin faturasını bana gönderin demişti. işi gücü yalan işi gücü dolandırıcılık. ne dediğini kendi de bilmiyor.

18.06.2018 18:02
  1. niye size artı verilirken bize eksi veriliyor

    forumda sıklıkla sözlükte ise 3 - 4 defa yaşadığım, neyin amaçlandığı belli olmayan eylem biçimi dedirten başlık. (ayrıca başlığa yazan herkesi ''beğendim'' bu da katkı olsun) çok mu önemli? değil. sadece niyesini soruyoruz. o da eğlencesine. maksat içerik olsun az sözlüğe renk gelsin. forumlardaki eksi artı olayı gibi. hani sözlükte beğenmedim yok forumda niye var diye de başlık açtık adamlar gelmiş takıntı yapanların açtığı başlık filan diyor. yahu editörler dahil herkes bıkmış niyesini anlatın bilen varsa sözlük amacına uygun tanım yap diyorum yok. anlamıyorlar. bu mevzu da öyle. sayın ateistleri göreve davet ediyorum arkadaş bilim tıkandı gelin şu mevzuyu da açıklayın ve ya çözün belki o zaman anlarlar. (gülücük)

     
  2. maraz çıkartmak
     
    (Bkz: niye size artı verilirken bize eksi veriliyor)
  3. rasim ozan kütahyalı

    Boşnaklara sövdükten sonra futbol programından kovulan türkiye cumhuriyeti'nin bugüne kadar gelip görebileceği gelmiş geçmiş en büyük yalakalardan biridir. Dün fetöyü överdi bugün tayyibi yarın iktidara chp gelsin onu över. tükürdüğünü yalamaya bayılır yani. güç ve para için her şeyi yapar. Özel olarak 4 koruma polisi tarafından korunur. Çünkü tek gezse linç ederler. akp'nin de pek sevmediği iddia edilir. Boşnak olayından sonra italya'ya kaçmıştır. bunlar böyle işte lafta ortalığı yakıp yıkar icraate gelince kaçar.

     
  4. supporters

    adam gibi adam. ince ayar verir. ne olduğunu anlayana kadar nakavt olursun.

     
  5. Haklı ve mağdur olmak

    türkiye'de sıklıkla görünen durumdur. fetö mağdurları mesela 18 temmuz 2016 da açığa alınan adama savcı bile seni niye aldılar diyor. 2 yıl oldu neredeyse tık yok. geç gelen adalet adalet değildir giden zaman geri verilemez dediğimdir.