Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Levla Hanım

emekli yüzbaşı.

16.06.2018 19:00
  1. sözlükte bugün

    yoktur. yarın ise meçhuldur.

     
  2. memurlar.net forumundaki eksi butonu

    gerekli ve doğru kullanılırsa zararsız olan ama ne yazık ki %90 gereksiz ve yanlış kullanılan butondur. bu konuda hem fikiriz ama çoğu zaman suistimal edilir. öyle olmasa güzel özellik ama değil ne yazık ki. çünkü bizim toplumda ''toplum psikolojisi'' yaygındır. çoğu kimse aaa bak bu eksi 6 almış bu kadar insan akılsız olamaz bizde basalım deyip basar. bunu bir çok kere gözlemledim. hiç düşünmeden yapıştırır başkasının kuklası oluverir. çok çabuk galeyana gelen bir millet olunca tabi bu butonun amacı dışında kullanılması sıkıntıdır ve kaldırılmalıdır. kaldı ki grupları saymadım birde onlar var. eksici sürüsü. önce eğitim olacak bir tane yabancı forumda böylesine linç girişimi görmedim ben. ama bizde var. her mesaja utanmadan sıkılmadan eksi veren narsist bir grup var. ne desen eksiliyor. adamın yakını rahmetli olmuş onu bile eksilemiş. kandil mesajı yazmış eksilenmiş. bu kadar da namertlik olmaz. umarım kalkar dediğimdir.

     
  3. yağcılık

    kendi kurumumda sıklıkla karşılaştığım durum. kim ''yağcılık'' yaparsa iyi yere gelir kim ''işini'' yaparsa burnundan getirilir. bu düzene hep karşı çıktım işimi yaptım ne üstümü ne altımı ezdim kimseyi üzmedim işime odaklandım ama ne yazık ki bir fark yapamadık, önüne geçemedik. hep ''yağcılık'' kazandı ama biz çizgimizi bozmadan devam ettik o topa hiç girmedik işimizi yaptık sonuç 2 yıldır açık. olsun genede küsmedik. elbet devran döner yakın gelecekte olmasa bile bir gün elbet hak edenin hak ettiği yerde olduğunu görebiliriz belki dediğimdir.

     
  4. memurlar.net forumundaki eksi butonu

    mutlaka kaldırılması elzem olan olmaz olasıca butondur. aha editör bile isyan etmiş görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. bir mail daha yolladım bu başlığı da iliştirdim maile. bakalım ne olacak dediğimdir.

     
  5. sigara
     
    (Bkz: marlboro)