Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. belediyenin iftar yemeğinde tarhana çorbası yapılması

    trafikçiler artık çorba içmiyor kebap yiyor diyerek reddettiğim yemek daveti. köfte falan yapaydınız ya menüyü o bindiğiniz lüks araçlardan daha ucuza gelir merak etmeyin.

     
  2. ankara

    7 yıldan fazla tbmm korumada çalıştım o zaman diliminde kaldığım şehirdir. hakkında pek söylenecek bir şey yok. anıtkabirin hatrına hayatın döndüğü sıradan bir şehir ve başkent işte.

     
  3. jandarma

    asayiş üniformaları cırtlak koyu mavi ve ya masmavi, karargah üniformaları ise siyah beyaza benzeyen füme renk olan kolluk kuvvetleri. armalar falan iyi tasarım iyi kollarda türk bayrağı filan var muazzam eyvallah ama tek sorun rengi olmamış aşırı mavi ile belediye temizlik görevlilerine benzemiş. gözleri az gören biri temizlikçi bile sanabilir. zaten çoğu kişi bu halle beni durdursalar ciddiye almakta zorlanırım diyor. aslında jandarmaların kendileri de şikayetçi hatta o yüzden bu üniformaların giyilmesi geçikti biraz direttiler değişmesi için uğraştılar ama nafile.

     
  4. İlk aşk

    kiminin aynı zamanda son aşkı olabilen aşk türü. bu yüzden ölene kadar evlenmeyen var. biz sevdik mi bir kere severiz o da olursa evleniriz olmazsa yalnız ölürüz diyen insanlara rastladım hepsine muazzam bir saygı duyarım şayet yaşadıkları acı evlat acısı kadar kötü ve zordur.

     
  5. ilk aşkını gören kadın

    bir sigara yakıp off nabıcaz be diyen kadındır. bizimkiler öyleydi sizinkileri bilmem. buradakiler erkek si kadın. (yazar burada çalıştığı kurumdaki kadınlardan söz etmektedir.)