Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

bu seçime kadar camide namaz kılarken çekilmiş resmin var mı

fotoğrafı yok videosu var dediğim konu. hatta cami halılarını değiştirin faturasını bana gönderin demişti. işi gücü yalan işi gücü dolandırıcılık. ne dediğini kendi de bilmiyor.

18.06.2018 18:02
  1. 10 tl'nin altında tavuk döner satan yerlerden yemeyin

    onu yeme bunu yeme ne yiyecek ulan bu millet diye haykırmak istediğim açıklama. kaldı ki asgari ücretli vatandaş tavuk bile alamıyor zaten tamam sağlık açısından haklısın ama insanların maddi açıdan gücü yok ki sağlığına sıra gelsin sen neyin kafasını yaşıyorsun dediğimdir.

     
  2. bülent yıldırım

    binali yıldırım'ın kumarbaz tombalak gemicik ortağı burak erdoğan'ın bir numaralı kankisi olan zat.

     
  3. fetö'cü gibi gördüm sizi

    salondakilerin hayretle birbirine baktığı dış işleri bakanının kurmuş olduğu komedi cümledir. sen fetö diyorsun da onlar fetö ne yahu diyor. hayatında duymamış olanlar var. fetö sadece senin ülkeden de geçerli bir kelime. her ne kadar türkiye'de kaybetmiş gibi gözükse de yurt dışında fetö bunların sayesinde itibar kazandı. bir kaç arap ülke hariç onlarda asrın liderimizle kanki olduğundan. niye itibar kazandı çünkü terör örgütü yaftası tutmadı. doğrusu suç örgütü olacaktı. bunlar beceremedi eline yüzüne bulaştırdı sonuç fetö daha da güçlendi, daha da itibar kazandı. bitireceklerine daha güçlendirdiler. her şeyde olduğu gibi bunda da yanlış politika izleyip bizi dünyaya rezil etmeyi ve fetönün ekmeğine yağ sürmeyi başardılar kendilerini tebrik ediyorum ver mehteri dediğimdir.

     
  4. jose mujica

    recep tayyip erdoğan'ın yerden yere vurduğu ve tasvip etmediği adam gibi adam olan başkan. rte bu adam gibi adamın tırnağı bile olamaz küçümseyip yerden yere vurduğu bu başkan sayesinde uruguay tarımda çığır açtı ve sen uruguay'dan hayvan ithal ediyorsun. kendine kendine yetebilen 7 ülkeden biriydik şimdi sayesinde 15 yılda her şeyi ithal eder hale geldik yetmedi şimdi de şeker fabrikaları satılıyor insanda biraz utanma olur çuvaldızı önce kendine batır o yerden yere vurup küçümsediğin tasvip etmediğin başkanın yaptıklarına bak birde senin yaptıklarına bak ama sen insanların aklıyla alay etmeye bayılırsın değil mi recep bey dediğimdir.

     
  5. atv'deki dizinin oyuncularının rakıyı sofradan saklaması

    yanlış yapılan hareket. diğer fotoğraflarda var ama bunda yok. ya hep ya hiç prensibi uygulanmalı, yakışmadı dediğimdir.