Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. sheriff

    kim olduğunu kısaca #186n numaralı entry'de anlatan yazar. hemen hemen bilinen tüm sözlüklerde yazarlığı bulunan kişi. üniversitelerde görevde bulunan bir çok prof. öğretim görevlisinin ilgiliyle takip ettiği şahıs. gizemli, dinsiz, imansız ama ahlaklı garip bir adam. okuyanların ''kim ulan bu şerif kimse çıksın ortaya'' dediği başlık.

     
  2. med-czr

    özel jet gören masum köylü yazar. seviyorum kendisini var olsun dediğim şahsiyet.

     
  3. sheriff

    kimine göre neydiği belirsiz kimine göre itici, kimine göre kahraman, kimine göre çomar, kimine göre konsolos, kimine göre muhalif, kimine göre başka bir şey her kafadan ayrı sesin çıkmasına neden olan ve sözlüğün dengelerini alt üst eden pavyon gömlekli yazar. gerçekte ise bambaşka biri. saygı çerçevesi içerisinde eleştiriye açık ancak bu çerçeveyi geçip kendince küfür, hakaret ve kötü söz söyleyenleri iplemediği, sadece ölülerin gördüğü şahsiyet. garip bir yazar. #186k çaylaktı yazar olmuş ben yeni fark ediyorum malum yaşlılık hayırlı olsun dediğim başlık.

     
  4. Şahsiyet

    spoiler

    başrolünü haluk bilgiler'in oynadığı dram ve polisiye türünde puhu tv üzerinden yayımlanan türk internet dizisi. ilk 3 bölümü yayında ve ben az önce ilk bölümünü izleyip bitirdim. amerikan dizileri tadında olmuş. beğendim. dram ve polisiye tarzını sevenlere tavsiye edilir. ancak bizim mesleği birazcık yanlış anlamışlar her türk dizisinde olduğu gibi eh olacak o kadar gerçeğin bire bir aynısını yapsalar o dizi yayından kalkar malumunuz anladınız siz dediğimdir.

     
  5. Mobil sürüm sözlükte bazı sorunların hala yaşanıyor olması

    #1868 paramız yok ki ios alalım tabi ki android kullanıyoruz ama sorun o değil sorun bu dandik site bir gün çok zengin olursam burayı satın alacağım adını da muhalifler.net yapacağım dediğim başlık.