Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

İDAL*

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

1,197 entry 253 konu hiç puanı yok
17.11.2023 21:58 son işlem tarihi takip etme takip et

kadınları tavlamanın 10 altın kuralı

#3jez

ben bilmem, küserim.

(glck)

16.11.2023 14:13
  1. 29 subatta entry girmek

    Bunun gibi bir şeydir.

    "Ben de imzamı atmak istiyorum."

    "İmza"

    (Tebessüm)

     
  2. Plastik sanatlarda çıplak insan bedeni.

    "Antikçağ yunan sanatından bu yana sanatın bir yandan doğallığını, öte yandan da yetkinlik düzeyini gösteren bir simge sayılmıştır."

     
    (Bkz: Sanatta Çıplaklıktan Korkanlar)
  3. İçimizde gezinen sessizlik

    Rousseau'nın aforizmalarla dolu düşünce-felsefi ağırlıklı, hacmi küçük içeriği derin bir kitap.

    "Biz birbirimizin sessiz çığlığıyız" notu ile daha da anlam kazanan kitap.

    Kitaptan;

    "Bırak o faydasız ahlakçıları, arkadaş! Kendi ruhunun derinlerine dön: orasıdır bizleri sevgi ve yüce erdemlerle alevlendiren kutsal ateşin kaynağını yeniden bulacağın yer, bizlere kutsal bir heves ilham eden derin düşünceler."

    "Önyargılarla hareket eden biri olmaktansa paradokslarla dolu biri olmayı tercih ederim."

    "Gördüklerimin hiçbiri gibi yaratılmadım ben. Var olan hiç kimseye yaratılmadığıma inanma cüretini gösteriyorum. Daha iyisi değilsem bile, ötekilerden farklıyım."

     
    (Bkz: aforizma)(Bkz: jean jacques rousseau)
  4. 29.02.2016 fenerbahçe vs beşiktaş maçı

    Takımlara baktığımızda birisi en iyi iç saha performansı sergileyen takım diğeri ise deplasmanda yenilgisi bulunmayan tek takım. Öncelikle bir futbolsever olarak hem şampiyonluk yarışı üzerindeki etkisine hem de takımların form durumlarına baktığımızda gerçekten doksan dakika boyunca heyecanı zirvede yaşayacağımız bir mücadele olacaktır. Dışarıdan bakıldığında fenerbahçe üç puan için, beşiktaş ise bir puan için mücadele edecek gibi görünüyor. Ama beşiktaş'ın ilk 22 haftalık performansına baktığımızda da beşiktaş kadıköy'e şampiyonluk için önemli bir fırsat yakalamaya gidiyor diyebiliriz. Fenerbahçe'nin katı, agresif ve dengeli savunması beşiktaş'ın ise özellikle deplasmanlarda hiç zorlanmadan gol atma becerisi ile bizi çok farklı bir maç bekliyor.

    Her ne kadar güzel bir maç dilesek de umarım; maç sonunda q7'nin harika ortalarını, sosa'nın enfes frikiğini ve gomez'in gollerini konuştuğumuz bir maç olur.

     
  5. everton

    İngiltere'nin en köklü kulüplerinden biri olan fakat uzun yıllar premier ligte gözle görülür bir başarı elde edemeyen takımdır. Fakat lukaku'nun takıma gelişi ile birlikte takım olarak eskisi gibi bireysel değil de bir takım oyunu sergilemeye başlayan everton, alt yapıdan yetiştirdiği yetenekli futbolcular, kemik kadrosunda bulunan tecrübeli oyuncular ve başarılı transferlerle birlikte şu an leicester city'nin olduğu konuma aday bir takımdır.