Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

İDAL*

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

1,197 entry 253 konu hiç puanı yok
17.11.2023 21:58 son işlem tarihi takip etme takip et

kadınları tavlamanın 10 altın kuralı

#3jev

hem de bana,

Şimdi küser ve giderim.

(glck)

16.11.2023 14:11
  1. Dwayne Johnson

    Bundan 15 sene önce amerika'da normal bir güreşçi olan şu an ise sinemaseverlerin her aksiyon filminde görmek istediği ünlü hollywood oyuncusudur.

    Özellikle hızlı ve öfkeli serisi, san andreas fayı ve herkül filmleri ile öne çıkan isimdir.

     
    (Bkz: hızlı ve öfkeli)(Bkz: hızlı ve öfkeli 7)
  2. iphone 7

    Apple'ın her yıl sonbahar aylarında çıkardığı ana şirket gruplarından biri olan telefondur. En son 6s plus'ın çıkması ile birlikte kullanıcıların aklına "daha ne olabilir ki" cümlesi gelmiyor değil. Fakat apple bununla yetinmeyecek gibi görünüyor. Iphone 7 ile ilgili çıkan ilk haberlerde kulaklık girişinin kaldırılacağı bunun yerine bluetooth kulaklık sistemine geçileceği, şarz girişinin ise kablosuz olup o bölmenin de kapatılacağı ve bunların hepsinin amacının iphone 7'de yüzde yüzlük bir su geçirmezlik sertifikası almak için olduğu anlaşılıyor.

    evet;

    "değişen tek şey her şey!"

    (tebessüm)

     
  3. romelu lukaku

    Chelsea'de parlayan belçikalı oyuncudur. Genç yaşı ve hava toplarındaki hakimiyeti ile erken yaşta kendini kanıtlamış ama chelsea'de gereğinden fazla forvet oyuncusu bulunması nedeni ile everton'a kiralanmış, burada başarılı bir sene geçirdikten sonra chelsea'ye dönmüş ama everton geçen sezon kiralık oynattığı başarılı golcüyü yüksek bir bonservis ücreti ile kadrosuna katmıştır. Şunu da belirtmek gerekiyor; lukaku için ödenen bu bonservisin ise ne kadar gerçekçi olduğu şu an anlaşılıyor.

     
  4. Kristen Stewart

    Kariyeri alacakaranlık filmi ile yükselmeye başlayan amerikalı oyuncu.

    Bu serinin beş filminde de gösterdiği başarı ve kazandığı ödüllerle birlikte daha büyük yapımların içinde olmayı hak eden oyuncudur. Serinin bitiminin ardından pamuk prenses ve avcı filmi ile kariyerine devam eden, son zamanlarda eski popüleritesini kaybeden ve kendisini büyük bir yapımın içinde bulamayandır da aynı zamanda.

     
  5. christian benteke

    Belçika'nın altın çağının ilk parlayan isimlerinden biridir. Hızlı bir parlayış, hızlı bir sönüş oldu ama olsun.

    (tebessüm)

    Sanırım şu an dünya futbolundaki diğer devlere baktığımızda belçika; hazard, kevin de bruyne, merthens, lukaku gibi isimlerle şu an dünyanın en iyi hücum hattına sahip takımlardan biridir. Benteke aston villa 'da iken bitirici son vuruşları, onu her zaman bir adım öne taşıyan güçlü fiziği ve saha içinde liderlik vasıflarıyla öne çıkmış ve liverpool'un radarına girmiştir. Uzun pazarlıklar sonucunda çok yüksek bir ücret karşılığında (bana göre o kadar etmez de...) liverpool'a transfer olan ve birkaç maç taraftarların "iyi ki geldi" dediği, sonrasında özellikle teknik direktör değişikliğiyle yedek kulübesine hapsolmuş striker.