Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

İDAL*

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

1,197 entry 253 konu hiç puanı yok
17.11.2023 21:58 son işlem tarihi takip etme takip et

kadınları tavlamanın 10 altın kuralı

#3jen

Metin editörüm,

Size bir şey olsun, Ulaş edit de kendine kaçacak delik arasın der, susarım.

O kadayyyy.

(glck)

16.11.2023 11:26
  1. lazar markovic

    Benfica'nın uefa finaline çıkmasında matic ile birlikte en büyük pay sahibi oyuncudur. Ve bu başarısı ona premier lig kapılarını açmıştır. Liverpool'da bazen üst düzey performans sergilese de genel olarak istikrarsız bir görüntü çizen, rüzgarın oğlu lakaplı futbolcu burada da yaşadığı sakatlıklar yüzünden fenerbahçe'ye gönderilmiştir.

    Fakat liverpool'un rodgers'ı göndermesinin ardından yerine gelen klopp takımında markovic'i yeniden görmek istediği için kiralık dönemi sona erdiğinde fenerbahçeden ayrılıp liverpool'a gidecek olan futbolcudur.

     
  2. sinan gümüş

    Geçen sene hiç kimsenin adını bile bilmediği bu sene ise galatasaray'ın kötü grafik sergilediği zamanlarda parlayan oyuncudur. Bir forvet mi, tartışılır. Fakat hocası nerede görev verirse versin elinden geleni yapmaya çalıştığı net bir şekilde anlaşılıyor. Eğer bu performans beraberinde istikrarı da getirirse hem bu sene hem de gelecek seneler için faydalı olabilecek bir futbolcudur.

     
  3. shakhtar donetsk

    mircea lucescu'nun adını takımın tarihine yazdırdığı, son üç senede ukrayna'da dnipro ile birlikte dinamo kiev'in egemenliğine son verdiği, şampiyonlar liginde bazen gel-gitler yaşasa da genel olarak bakıldığında başarılı bir grafik sergileyen takımdır.

    Bayern münih rekorunu egale edene kadar şampiyonlar ligi tarihinde bir maçta en çok gol atan takımdır da.

    Son yıllarda dünya futbolunun devlerine servis ettiği oyuncularla adından sıkça söz ettirmiştir. Örneğin; douglas costa.

     
  4. leicester city

    manchester city gibi bir rakiple oynarken hem de etihat stadyumunda m. city'nin mükemmel taraftarı karşısında, onları yenmek sanırım premier lig'teki en zor işlerden biri. Ama bu sezon bu maçları oynarken bu işlerin aslında ne kadar kolay olduğunu ve maçlarda önemli olanın maç öncesindeki takım değeri değil de maç içindeki takım performansı olduğunu gösteren takımdır.

    Ama ne yalan söyleyeyim ben vary'den geçen haftaki enfes gollerinden bir tane daha görmek isterdim.

     
  5. microoop

    Renksiz

    Ama

    Sözlüğümüze renk katan değerli yazarlardan. Hani gökkuşağı temsili, biraz turuncu, biraz mavi, bir tutam yeşil... sözlüğe ciddi katkıda bulunan, 2015'ten beri yanımızda olan ve kalemi bir o kadar güçlü, eğlendirici-düşündürücü ve farklı bakış açısını yansıtan, okunan/okutan ve beğenilen yazar.

    Genelde saygın duruşu özelde de çizgisini bozmayan nadir bir kişilik.

    İyi ki yollarımız kesişmiş diyebileceğim özgün, duyarlı, saygın kalem.

    #12ya

    #12yb

    Yüzümde tebessüm oluşturan paylaşımlarının daim olabilmesi dileğiyle... Evet, daha sık görmek, okumak, düşünmek ve tebessüm etmek istiyoruz.