Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Asset&Asset

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

324 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
15.03.2023 16:14 son işlem tarihi takip etme takip et

Telefon numarasını hiç değiştirmeyen kişi

ruhu konar-göçer olmayıp yerleşik olan kişidir. aradığınız numara hep aynı kaldığı için ne zaman arasanız hep ulaşabileceğiniz nadir insanlardandır.

98' den beri aynı 0532' li hattı kullanıyorum. belki biraz da kurumsal bağlılıktan hiç ikinci bir hattım olmadı. ya da gerçekten ben hiç kimseyi terk etmedim.

15.03.2023 14:25
  1. puan sıkıntısı olmadan kasmadan sözlüğe yazmak

    sözlük kuralları içerisindeki karşılığını bilmiyorum ama artık TCK' nunda yer verilen "ısrarlı takip" suçu için yazar hakkında suç duyurusunda bulunma noktasına geldim. Yazar sözlükte yazma özgürlüğünü kullanırken en azından benim entry girşi yaptığım başlıklar için bir kaç entry bekleyebilir. Bunu yapmayıp hemen arkamdan yaptığı her entry girişini ısralı takip olarak kabul ediyorum.

     
  2. puan sıkıntısı olmadan kasmadan sözlüğe yazmak

    benim arkamdan bu başlığa gelip entry girişi yapan yazarın puan kasmadan yazar olabilecek herhangi bir vasfı olmadığı tarafımdan sözlükte geçirdiğim ilk ay içerisinde pek çok entry ile tespit edilmiştir. Yazarın sözlükteki resmi kurallar dışındaki pek çok insani kuralı da bilerek, isteyerek, kasten ve sırf taciz etme amaçlı olarak ihlal ettiğini sözlük yönetiminden talep eden olursa sunabilirim.

    yukarıdaki yazar, bu başlığa yazma hakkını bir kaç entry sonra da kullanabilirdi. şu anda bu başlığa gelip benim arkamdan entry girişi yapmasını taciz olarak kabul ediyorum. yarın ya da 3 gün sonra bu başlığa gelip yazabilecekken sırf ota-çöpe laf yetiştirme kaygısı ile gelmiş ve hemen arkamdan entry girişi yapmıştır.

    Yazarın şimdiye kadar girdiği entryler incelenirse anlaşılacaktır ki yazar özellikle benim yazdığım başlıkları takip etmekte her başlıkta benim arkamdan entry girişi yapmaya çabalamaktadır. yazarın bu başlıklar yerine başka başlıkları tercih etmeyişi beni ciddi anlamda taciz etmektedir. Sözlük yönetiminin bu konuda bir çözüm üretmesini talep ediyorum.

     
  3. salağa yatmak

    çoğu zaman edepsizlikle, kendini ve haddini bilmezlikle ve saygısızlıkla yan yana yürüyendir. Bir kişi ne kadar salağa yatıyorsa o kadar hesabın peşinde koşuyor demektir. insanı diğer canlılardan ayıran temel özellik ya da insanı var-lık haline getiren düşünmesi değildir. herşeyden önce edep ve utanma duygusuna sahip olması; kendisini bu duygular özelinde özeleştiriye tabi kılmasıdır. Salağa yatan insanların edep duygusundan yoksun, edepsiz insanlar olduklarını düşünüyorum. hem edepsiz hem saygısız.

     
  4. gülücüklü yorumlar

    çoğu zaman Entry giren kişinin ne kadar sempatik ve güler yüzlü olduğunu değil ne kadar ciddiyetten uzak olduğunu düşündüren yorumlardır. Nitekim kısacık sözlük tecrübemde gördüm ki; özellikle yazdıklarımın peşinden gelip bir şeyler yazan ve yazdıkları ile akılları sıra bana laf sokan yazarlar gerçek niyetlerini gülücüklerin ardına saklıyor. Bu yazarlar Dante' den söz ettiğiniz bir entry' nin altına gelip "cehennemin dibine git" derken bunu hem başlığın arkasına saklanarak hem de o saçma sembolleri kullanarak yapabiliyor. Ayrıca bu sembolleri sürekli kullanan yazarların "salağa yatmak" gibi müthiş bir yeteneklerinin olduğunu da keşfettim. Bilmiyorum, hani bazen karşımıza biri gelir de "salak salak sırıtma" deriz ya; belki de bu yazarlar gerçek hayatta bu tiplerdendir. Bence sözlükte sembol kullanma kuralı tekrardan gözden geçirilmeli.

     
  5. puan sıkıntısı olmadan kasmadan sözlüğe yazmak

    Nereden ne yapsam, hangi başlığı bulup çıkarsam, arka arkaya hangi lafları sıralayıp kendimi şirin göstersem, kendimi kime nasıl beğendirsem kaygısı ile sayfalar arasında koşan yazarları tepeden keyifle seyretmektir. masanıza otuyorsunuz, artık ne içiyorsanız yanınıza alıyorsunuz kendinizi ve cümlelerinizi müziğin akışına bırakıyorsunuz. entelektüel faaliyet tutarlılık ve disiplin ister.

    Hayır bir de bu sözlükte seni kim beğenecek? beğenipte ne yapacak? Ya da beğenmese ne olacak? Ya da herkes beğense de ben seni beğenmedikten sonra sen ne yapacaksın?

    Sözlükte puan almak için ota çöpe yazan yazarların yaş ortalamasının 30 olduğunu düşünüyorum. herhalde evlenmek falan istiyorlar.