Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Asset&Asset

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

324 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
15.03.2023 16:14 son işlem tarihi takip etme takip et

sen sivas'ı seyret

söz ve müziği ozan garip ferhat' a ait olan malatya/erguvan türküsüdür. Bu türkü, sevgili/eş ile birlikte malatya kalesi' ne çıkılıp sivas' a doğru bakarken Telli kılıç' tan dinlenmelidir.

"sen sivas' ı seyret yar ben de seni!"

15.03.2023 12:23
  1. sözlük ruhu

    bu geceki seansa katılmasını beklediğim ruhtur. Soracağım çok şey var. Umarım çalışıp gelir.

     
  2. entrylerin silinmesi

    bizzat sildiğim entrylerimin hangileri olduğunun farkında olduğum için bana garip gelmeyen durum. Arada bazı cümlelerin yok olması da normal. fakat bazı entrylerin yerleri değişiyor, entryler kendi kendine hareket ediyor.

    "Ey ruh geldiysen 3 mesaj gönder!" diyesim var. Sözlükte acayip işler oluyor millet. Ne oluyor, bu işler nasıl işler bana da anlatın. Ben daha yeniyim.

     
  3. mektup arkadaşı

    inanılmaz özlemini çektiğim nostaljik eylem. bazen diyorum ki; semt postanesinden bir posta kutusu kiralasam ve kendime düzenli olarak mektup yazsam.

     
    (Bkz: Mektupla iletişim)
  4. ciddiye almak

    yanlış ya da eksik veriler toplanarak sonuca varıldığında gerçekliği tam olarak ifade etmeyeceği için a cak önyargının dışavurumu olabilir. daha vahimi "ahlaki dayatma" nın maskesi.

     
  5. soner arıca

    "bu mu sevda" şarkısı ile 90' ların sonlarında başlayan/yaşanan bütün aşklara ilham veren dev adam. Üzerindeki o siyah palto ve elindeki tespih ile ağır abi olsa da beni gülümseten. Hala bir aşka - platonik/mesafeli bir aşka bile- fon olabilecek kadar anıtsal:

    "beni de al sen neredeysen

    nefes almak bana sensiz yasak

    ölümü bile göze aldım

    geliyorum sana çırılçıplak!"