1 2 3 4 5 6 7 8

**sude**

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

7,995 entry 1,196 konu 145 puan
07.04.2024 23:02 son işlem tarihi takip etme takip et

yozgat

Renjiro editörüm Daha çok konuşulacak. Ne yazık ki demokrasi kazanmıyor bazen. Sürekli bir hilebazlık peşinde koşuyorlar. Ve daha çok konuşulacak mesele var ve konuşmaya da devam edilecek. 18 milyon meselesi çok ses getirecek ama kimse duymak istemeyecek.

Seçimden iki gün önce belediyenin kasasında varolan 18 milyonun, el altından yozgat bozok spora verilmesi. İşçilerin maaşlarını verecek bir kuruşun kasada kalmaması.

Ve bunun sadece yozgat da değil diğer bazı kaybedilen AKP'li belediyelerin kasalarının da boşaltılmış olması. İddialar bu şekilde devam ediyor sosyal medyada, bakalım ne diyecekler.

07.04.2024 22:56
  1. yozgat

    Hep yanlış anlaşılan şehir.

    Yeniden refah partisi devrim falan yapmadı. Sadece doğru adayı tercih ettiler. Yozgat yeniden refah partisine oy vermedi.

    Neden mi?

    Çünkü bu partiye sağcı solcu, Türk Kürt, Çerkez tatar, Sünni alevi vatandaşları oy verdiler. Herkes partisini kenara koydu ve sadece adaya odaklandı. Ve bizim şehrimizde sadece başkan adayı kazandı, parti kazanmadı. O sadece kısa bir fragman olarak kalacak ama adamlar zafer kazandık diyorlar doğal olarak. Aklını kullanan kazanır ve y.refah partisi aklını kullandı.

     
  2. yozgat

    Akp'nin kalesinin yıkımının nasıl yapılacağını gösteren il.

    Şuanda havai fişekler atılıyor ama AKP merkezinden atılmıyor. :))

     
  3. ceketimi aday yapsam kazanır anlayışı

    Seçim dönemlerinde bazı iller için geçerli olan söylem.

    Bakalım güzide şehrim ne yapacak, yine cekete mi oy verecek yoksa gerçek anlamda çalışana mı?

    Ak partide görevi bir arkadaşa bile, ille de AKP nin adayına oy vermek zorunda değilsin. Sonuçta perde arkasında vereceksin oyunu dedim ama yok onda o kafa varken yine çalışmayan başkana oy verir.

    Benimde bir oyum var, herkese size vereceğim diyorum. Yoksa bunlardan kurtuluş yok. Hatırları kalmasın diye her partiye evet demeyi düşünüyorum. :)

    Tabi böyle bir şey mümkün değil. Oyum belli, sloganımız bile belli

    "Yeniden refah, yeniden kazim arslan. "

    Kısacası partiye değil, oyum adayına.

    Bir ankette sanlıurfa da yeniden refah demiş, bizim il ile beraber. İnşallah o anket doğru çıkar da, iki ilde gider ve özellikle Urfa gider. Çünkü büyükşehir Urfa. :)

     
  4. Laf ile peynir gemisi yürümez

    Şuanki iktidarın yaptığı eylem. Tabi bu gemi gerçek anlamda yürüyor mu, yoksa yürümüyor mu, 31 mart seçimlerinden sonra göreceğiz. Körlük kalıcı ise Yandık ki, Yandık.

    Erken seçim sesleri duyulmaya başladı ya, bakalım bu sesin ayarı ne zaman daha da yükselecek.

     
  5. gram altın

    Çeyrek altından sonra artık alınamayacaklar arasına girecek olan değerli maden.

    İyice yoksullaştık ya, gram altın bile alamayacak duruma geldik. Eskiden ne güzel çeyrek alırdık, şimdi kuyumcu vitrininde bile görmek kolay değil.

    Bu günleri mumla arar duruma gelirsek bu daha da kötü olacak

     

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam