1 2 3 4 5 6 7 8

**sude**

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

7,995 entry 1,196 konu 145 puan
07.04.2024 23:02 son işlem tarihi takip etme takip et

ceketimi aday yapsam kazanır anlayışı

Seçim dönemlerinde bazı iller için geçerli olan söylem.

Bakalım güzide şehrim ne yapacak, yine cekete mi oy verecek yoksa gerçek anlamda çalışana mı?

Ak partide görevi bir arkadaşa bile, ille de AKP nin adayına oy vermek zorunda değilsin. Sonuçta perde arkasında vereceksin oyunu dedim ama yok onda o kafa varken yine çalışmayan başkana oy verir.

Benimde bir oyum var, herkese size vereceğim diyorum. Yoksa bunlardan kurtuluş yok. Hatırları kalmasın diye her partiye evet demeyi düşünüyorum. :)

Tabi böyle bir şey mümkün değil. Oyum belli, sloganımız bile belli

"Yeniden refah, yeniden kazim arslan. "

Kısacası partiye değil, oyum adayına.

Bir ankette sanlıurfa da yeniden refah demiş, bizim il ile beraber. İnşallah o anket doğru çıkar da, iki ilde gider ve özellikle Urfa gider. Çünkü büyükşehir Urfa. :)

27.03.2024 23:11
  1. Yazlık kışlıkların bu yıl yer değiştirememesi

    havaların dengesizliği sebebiyle yaşanan sıkıntılı durum.

    sabah başka öğle başka akşam başka bir hava durumu ile cebelleşiyorum resmen. bazen gün içerisinde evde olduğum zamanlarda kaç tane kıyafet değiştirdiğimi hatırlamıyorum. sıcak oldu ince giyin, üşüdüm kalın giy. Sonra tekrardan ince giy kalın giy ince giy vs. şeklinde bir ritüele dönüşüyor.

     
  2. memur denince akla gelenler

    kahve falı, rüya tabiri.

    maliyeden vergi mükellefi değil, yazısı almaya gittiğimde kadın rüyasını anlatıyordu yanındaki arkadaşına. inşallah beni unutmazlar diye düşünmeye başlamıştım. :)

     
  3. 0850 ile başlayan numaralar

    gına getiren numaralar.

    Hayır biz sanıyorduk ki; numaralarımızı kimseyle paylaşmazsak kimsede olmaz. yoldan geçen hurdacıda bile vardır eminim numaralarımız.

    Hele siyasilere de veriliyor ya numaralarımız, sinir oluyorum. bayramdan bayrama ya da seçimden seçime beni hatırlayıp cicili bicili mesajlar atması, o kadar yapmacık ki. sevmiyorum sizleri, atmayın kardeşim, içimden güzel kelimeler geçirmiyorum.

     
  4. portakallı ördek

    portakallı bisküvi kadar ekonomik olmayan yiyecek.

    şuanda çayımın yanında portakallı bisküvi ile muhabbet halindeyiz. üzerindeki toz şekerleri sağa sola döktüm ama sorun değil. Bir peçeteye bakar, onlardan kurtulmak :)

     
  5. naylon staj

    zorunlu zamanlarda uygulanabilirliği olan staj.

    Ne kadar yasal olmasa da, insanların en büyük problemlerinden biri staj yeri bulamamak. Diğeri de bulup cüzi bir ücrette çalıştırmak isteyen uyanıkların eline düşmek.

    İkinci bir ruhsat daha almak istiyorum, staj yeri bulmakta sıkıntı çekeceğim kesin. Bu yol mantıklı gelmese de uygulama ihtimalim çok yüksek. Tabi staj yeri bulursam, bu saçmalığı da gerek kalmayacaktır.

     

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam