![]() Türkiye'nin memur portalı |
![]() ![]() ![]() |
Allah'ım benim niye normal arkadaşım yok gece gece gönderdiği mesaja bakın.
Spor dalları bitti, sıra dikiş nakış dalına geldi.
Burama kadar geldi artık yeter da.
Bu beden sporlamı uğraşsın dikişlemi.
Bezdum yeni bir arkadaş bulsam çok iyi olacak galiba zira elde bulunan arkadaş organ mafyası çıktı, ne beden kaldı ne ruh.
Neyse uyku vakti.
Yorucu ve üzünçlü bir günün ardından çok şükür sağlıklıyız, bu hayata bağlanmak için geçerli bir sebep.
iyi geceler...
Bugün üniversiteden genç sınıf arkadaşımı Teleferiğe çıkardım. Herşey iyi güzeldi. Güzel güzel gezdik ,manzara izledik.Bol bol oksijen aldık Uludağ havasında.Ta ki dönüş için Teleferikle aşağıya ininceye dek:)Rüzgâr vardı. Kabinde iki kişiydik o kadar yüksekte öyle bir sallandık ki aşağıya beşik gibi sallanarak indik:)inene kadar dualar okudum.Karaya tekrar kavuşmayı nasip eden Mevlam 'a hamdolsun:)
ne yapalım ne yapalım derken zeyve pazarına gitmeye karar verdik. içme suyu bidonumuzu demir gibi soğuk çeşmesinden doldurduk. pazarına yaklaşık üç bin lira bıraktık. hep giyim eşyası aldık. babama tezgahtaki en büyük eşofmanı aldık. evde denedi beli tam oldu, paçaları uzun geldi. ali mühendis gölgelerin gücü adına terziye dönüşüp dikiş makinesinin başına geçerek paçalara ayar çekti. makinede siyah ip neden kopuyor sürekli, anlamıyorum. diğer renk ipler kopmuyor. sanırım siyah ip bayatlamış.
evin bir camını silerek günü ortaladım. diğer camlar güneşe kaldı, başka zaman sileriz artık.
Kurum bilgisayarından bi moladaki iletilere yorum yapılıp beğeni verilmiyor çünkü o butonu göstermiyor, her şeyi yasaklamışlar arkadaş.
Eminim sadece bizim bakanlık yapmıştır, nefes almak yasak çünkü.
Okulda gençlik haftası olduğu icin ,gün boyu bahcede düzenlenen oyunlarla cocuklar mutluydular.
Hava çok sıcaktı.
Okul çıkışı ormanlık alanda yürüdüm.
Güzel bi esintide bana eslik etti.
Doğa uyanmıştı.
Yaz mevsiminin insanın içini içine sığdırmayan bir yanı var.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2025 MN Yazılım |