Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

buşra

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

1,459 entry 376 konu hiç puanı yok
03.12.2021 04:19 son işlem tarihi takip etme takip et

Bütün kadınların kafası karışıktır

"evet onlardan biriyim ben de" diyerek katıldığım başlık..

hayır yani, herhangi bir şeyden değil de, bu kitabı aldığıma eminim, nerede, kimde bilemiyorum. karışık kafam anlayacağınız. dosta uğramak lazım vesselam..

17.02.2019 21:43
  1. 5174 Sayılı Kanun

    türkiye odalar ve borsalar birliği'nin 2004 yılında değişiklik yapılarak yürürlüğe giren, tüm oda/borsa ve merkezi birliği'n iş ve işleyişini belirleyen yönetmeliklerin bütünü.

     
    (Bkz: tobb)(Bkz: Yönetmelik)
  2. tobb

    türkiye odalar ve borsalar birliği'nin kısaltılmış adı.

    türkiye'deki 365 oda ve borsanın merkezi birliğidir.

     
    (Bkz: ticaret borsası)(Bkz: ticaret ve sanayi odası)
  3. eti puf

    keyifli atıştırmalık bir eti ürünü.

    bazen bir dostunuzu gülümsetmek adına hediye paketi yaparsınız her çeşidinden, ama o kargolar yok mu. unutmuşlar ise paketi göndermeyi, paketteki eti puflarda dahil yüzünüzün düşmesi an meselesi.

     
    (Bkz: kargo)
  4. iran kadınları

    devlet politikasına gizli bir başkaldırı yapan, müziklerini başka ülkelerde icra eden, güzellikleri için neredeyse bütün mal varlıklarını harcayan, genelde kaşları dövmeli olan, ama yine de fazlasıyla dış görüntüleriyle abartılı bulduğum kadınlardır.

     
  5. hitler

    yahudi katliamı yapıp almanların tıp alanında ilerlemesine ve "bir gün bütün yahudileri yakmadığım için bana kızacaksınız" sözü ile hafızalarda yer edinen, günümüzde ise benzerleriyle zaman zaman karşılaştığımız insan katliamının başını çeken ırklardan biri.

    almanya bu utancını hep diri tutmak ve unutmamak için, bazı şehirlerinde hiç sönmeyen meşaleler yapmışlar. belediyeler bunlarla özel ilgilenip ateşin sönmemesine dikkat ederler. öz eleştiri güzel dediğiniz ama, yine de aklınıza geldikçe midenizin almadığı olaylara sebep olan bir millet...