Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

9 haziran 2015 karnımın acıkması

ilginç hadise. Havuz medyası tabi ki yine bu olayı hiçbir yerde haber olarak yansıtmamıştır.

09.06.2015 00:09
  1. insan öldürmek

    bir insanın hayatına son vermek, canını almak.

     
  2. dörtgöz

    gözlük kullanan insanlara söylenen yakışıksız kelime.

     
  3. one more cup of coffee

    bir dönem sertap erener'in de seslendirdiği, bob dylan'a ait müthiş parça. orijinalini bob amca'dan dinlemek ayrı bir keyif verse de kanımca frazy ford'a ait cover da en az orijinali kadar güzeldir.

    parçaya dair birçok hikaye mevcuttur. bunlardan en çok dikkat çekeni; bob dylan'ın 3 arkadaşı ile birlikte kış günü evde otururlarken çok hasta olan arkadaşlarına ısınması amacıyla dışarıya kahve almaya gittikleri, döndüklerinde ise arkadaşlarını ölü olarak buldukları ve akabinde bu şarkıyı yazdığıdır.

    birkaç hikayesi daha vardı ama üşendim şu an yazmaya belki bi ara eklerim. parçayı bulabilirseniz bob dylan'dan "orijinal" haliyle, bulamazsanız frazy ford abla'nın cover'ını dinleyiniz, dinlettiriniz.

     
  4. depresyon hırkası

    depresyon geçiren insanların ekseriyetle giydiği hırka. depresyon halindeki kişi elinde kahve fincanı tv karşısınnda bu hırka ile oturur akşama kadar yaz günü. uzun, kalın ve tüylü müylü bir hırkadır ve bir dönem leyla ile mecnun dizisinde de işlenmiştir.

     
  5. çoraplarını çıkardıktan sonra kokuyor mu diye kontrol etmek

    bazı insan evlatlarının neden yaptıklarını anlayamadığım garip eylem. çıkartıyor çorabını sonra burnuna kadar dayayıp kokuyor mu diye bakıyor, kokuyorsa yüzünü buruşturup fırlatıyor.