Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

merhaba millet ben geldim

tamam şimdi git, şeklinde cevaplanması gereken cümle.

19.10.2015 13:44
  1. 23 nisan çocuk bayramında büyüklerin tatil yapması

    Akıl erdiremediğim saçma durum. Ben mesela bugün nöbetçi olmamdan mütevellit çalışıyorum. Diğer kamu görevlileri de çalışsın. Çocuk bayramında çocuklar tatil yapsın. büyüklere ne oluyor? Koca koca insanlar çocuk bayramından istifade etmeye utanmıyor mu, hem devlet zarara uğruyor.

    Hökümetin buna acilen bir çözüm üretmesini buradan salık veriyorum.

     
  2. 23 nisan

    Çoluk çocuk bayramı.

     
  3. yemekhanede birini kesmek

    çok acıkan bir cani veya ruh hastası bir azılı katil davranışı.

     
  4. sen ne konuşuyorsun lan değişik

    mütemadiyen saçmalayan ve ne söylediği pek anlaşılamayan kişilere söylenen argo bir cümle. karşınızdaki kişi saçmalar durur, verecek bir yanıtınız olmaz da yine de sizden bir yanıt bekliyorsa cuk diye oturur.

     
  5. namaz kılarken allahuekber deyip takla atmak

    eyleme dökülmüş halinin günah olduğunu düşündüğüm bir garip eylem. gözde canlanınca komik geldiği aşikar. durun vurmayın, hikaye benim değil.

    reşat nuri güntekin paris'e gittiği esnada emaneten yanında götürdüğü halıyı gümrükten geçirmek isterken fransız muhafaza memuru zorluk çıkartır. eylemin kahramanı o halı değil, ben müslümanım bu da seccade dediyse de gümrük memuru ikna olmayınca namaz kıl o halde de görelim der ve koca halıyı yere serip namaza durur. 4-5 metre uzunluğundaki halıda namazını kılmaya başladığında bir taraftan düşünür, bu kadar uzun seccade mi olur diye sorarlarsa ne yalan uydururum?

    o esnada kafada bir ampul yanar, secdeye yattığında biraz bekleyip allahuekber diye bağırarak bir takla atıverir, halının diğer ucuna kadar gider. gümrük memuru ikna olur, reşat beyler halıyı geri toplayıp kucakladığı gibi yoluna devam eder.