Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

Anakonda yılanı

Bir yılan çeşidi.

08.06.2015 23:57
  1. memur kız aramak

    saçma bir eylem. bunu yapan varsa aramasın, mesaj çeksin. yoksa çok yazar vesselam.

     
  2. pardus

    bir işletim sistemi. window xp, vista efendime söyleyeyim windows 7 gibi. ama ücretsiz olanı ve tamamen türkçe. ama o kadarla kalsa keşke...

    bildiğim kadarıyla bir süredir bu olayın ardında tubitak var. bu işletim sistemi fatih projesi kapsamında dağıtılan akıllı tahtalarda ikinci işletim sistemi olarak kurulu bir şekilde geliyor. buraya kadar güzel, ama buradan sonra bir sıkıntı var.

    pardus açılış anında dokunmatik olarak çalışmamakta. yani klavye gerekmekte. bunu planlarken bir kişi de çıkıp dememiştir ki arkadaş bizim öğretmenler öğrenciler klavyeyle mi gezecek, nasıl boot olacak bu işletim sistemi diye. ha, noldu. akıllı tahtalarda sonsuza kadar açılamaycak bir işletim sistemi kurulmuş oldu. aferin çok güzel düşünmüşsün. tüm avrupada ses getirebilecek bir yazılım ancak böyle rezil edilebilirdi yani.

     
  3. bilgisayara format atmak

    format atma kısmının kolay olduğu, sonrasında driver güncellemelerinin bazen biraz uğraştırdığı bir eylem.

    şahsen iki üç ayda bir can sıkıntısına dur şuna bir format çakayım diyerek kahvemi alır film izler gibi formatımı atarım. pisliklerden arınmış tertemiz bilgisayarıma ilk günkü şefkatle yaklaşırım.

    mahalle arası bilgisayarcılarında fahiş fiyatlar istenilen bu işlem için para falan vermeyin naçizane tavsiyem.

     
  4. antalya

    yazın yapış yapış sıcaktan, kışın oluk oluk yağmurdan dolayı sadece ilkbaharda yaşanılası şehir.

     
  5. manuel vites

    otomatik vites dururken kullanması amelelik olan vites türü. başka tercih şansın yoktur anlarım, eyvallah amma illa da ben arabayı sürerken hissedeceğim, vites attırmadan araba sürdüğümü anlamam, manuel araçtan başka kullanmak zevk vermiyor diyorsan git at arabası sür. dizginleri falan daha iyi ayarlarsın, kontrol tamamen sana geçer.