Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

hayvan eti yerken aklıma gelen kötü anılar

aslında antrikot çok severim ama et fiyatları malum.

Öksüz olan kuzenimle tv kumandasını paylaşamamıştık. çocukluk işte. seninkini izleyeceğiz benimkini izleyeceğiz derken ev sahibi olmanın da avantajıyla var güçümle bir tekme attım.(ameliyatlı yerime geldi) Bizim arkadaki küçük odaya geçip kapıyı kapatıp ağlamaya başladı. Aralıksız, belki 2 saat, belki 4 saat ağladı tek başına.

Babam beni çağırdı sonra yanına, dedi ki;

"Neden ağlıyor saatlerdir biliyor musun? Attığın tekme canını çok acıttığı için değil... Anne babası hayatta olsa, onlar da yanımızda olsa ona tekme atamayacağını, biliyor."

İçinde bulunduğu durumu idrak ettikten sonra kendimi onun yerine koyup ben ağlamaya başladım. Kafamı halıya sürttüm. Kafam yandı halıdan. Ben o gün aksama kadar ağladım pişmanlıktan ve ertesi gün de ağladım. Ondan sonraki gün de. Aradan 20 yıl geçti. Hala ne zaman et yesem aklıma gelir.

Acaba döküm tavada mühürleyip yesem, yine böyle mi olurdu?

15.05.2016 19:33
  1. işe yürüyerek gelmek

    08:00'de başlayan mesai için 08:00'de uyanıp beş dakika tıraş, beş dakikada üst baş, 3 dakika yürüme mesafesi ile en geç 08:15'de masamda olmamı sağlayan müthiş eylem. süper icat.

     
  2. rooneyin oğlunun galatasaray forması giymesi

    avrupa takımının formasını giymiş bir çoucuğun neden fenerbahçelilere dert olduğunu anlamadığım durum.

     
  3. galatasaraya şike suçlaması

    4 nisan 2015'de oynanan maçta serkan kırıntılı'ya caner'in attığı golü, daha doğrusu kalecinin bir güzel izlediği ve topu tutmamak için kendini yere attığı golü unutanların saçma iddiası.

    (internet explorer ile açınız)

    https://vine.co/v/Old7MP3axzx

    şikeci olup başkanı hapis yatan, avrupa kupalarından men edilip şikeci olduğu uefa tarafından tescillenmiş şikeci takımın şike savunucusu taraftarına kızmıyorum.

    onlara, kendi çöplüklerine rakiplerini çekebilme cesareti veren, bunları küme düşürmeyen demirören ve zihniyetine çok güzel laflarım var.

    şu noktadan sonra bir takım alenen şike yapsa bile, "nasıl olsa ceza vermiyorlar" pişkinliğine vurabilir. acaba kimin sayesinde?

    önce utanmadan müzede sakladığınız kupayı sahibine iade edin. sonra pisliğinizi başkalarına bulaştırın.

     
  4. kadınlar olmasaydı dünya dönmezdi

    dünyayı bile döndürmeye gücü yetebilen kadınların ne kadar iffet dolu ve ürkünç-korkunçlu ve uzuk durulması gerektiğini anlatan cümle.

     
  5. sözlükte başlık açarken kurban kesme merasimi düzenlemek

    örf-adet ve inançlarımız gereği eğer bir açılış yapılıyorsa; başlık açılışında da site moderatör ve yöneticilerinin de değerli katılımıyla başlığı açan yazarın vatana millete hayırlı olsun duaları eşliğinde açılışını yaptığı ve sözlük halkına bağışlamış olduğu başlığın kırmızı kurdelesini keserken gerçekleştirdiği etkinlik.

    keza silinen bir entry ve başlık için de mevlüt okutulması elzem.

    çaylak yapılan yazar kardeşlerimiz için de site yöneticilerinin helva(fıstıklı) dağıtması fena olmazdı.