Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

sözlüğün gelişmesi üzerine tavsiyeler

Daha fazla reklam ve sponsor desteği. kalitesiz içerik. biraz daha reklam. daha çok yazar. daha fazla reklam. tasarım mı? kim uğraşacak ve ne gerek var. Kitap dağıt. Anasayfaya sözlük banner koy. Kaliteyi boşver Daha çok yazar gelsin. Başlık düzenleme, mobil sürüm? geçiniz. reklam demiş miydik?

Önce sözlük olabilsin. Sonra gelişir. sen memursun küçük düşün.

03.05.2016 14:49
  1. anasayfadaki sözlük kısmında 9 konusu bulunmak

    memurlar.net'in ana sayfası her refresh yapıldığında (sayfa yenile) konuların da random olarak (rastgele) sıralandığından haberi olmayan yazar hezeyanı. heyecan yapmayın, on başlıktan dokuzu tek yazara ait olduğu için doğal olarak denk gelmiştir.

     
  2. asdjkljasdjs

    q klavyede random gülme efekti.

     
    (Bkz: zaaaaaaaaaaaaaa xd xd)
  3. anı sokması

    bir otisabi felsefesidir...

    herkesin vardır gönlünü yaralayan bir anısı. en olmadık zamanlarda gelir, iğnesini batırdığını anlayamadan akıtıverir zehrini içinize.

    2000'li yılların başlarında bir çocuğun misafirlikte görüp babasından bilgisayar istemesi, babasının maddi durumu eve bir bilgisayar alacak kadar iyi olmadığından bir kağıda bildiği kadarıyla klavye çizmesi, önüne oyuncakları koyup çocuğun kağıttan çizilmiş tuşlara basarken babasının hangi yön tuşuna basılırsa oyuncağı o yöne doğru hareket ettirmesi başlı başına bir iç burkan garibanlık anısı olsa da, belki o çocuğa hayatının en güzel akşamını yaşatmanın yanında unutulmayacak bir anıya imza atmıştı.

    babasını kaybettikten yıllar sonra belki kalabalık bir ortamda durup dururken, belki de ufacık çocukların elinde akıllı telefon, tablet benzeri bir aletle çok eğlendiğini görürse aklına gelir bu anısı. olduğu yerde irkilir, huysuzlanır, anlamsız hareketlerle etrafına çaktırmadan biraz önceki normal haline dönmeye çalışır. yanındaki "ne oldu abi durduk yere" diyenlere gelişigüzel bir yalan uyduruverir. kimse anlamaz o çocuk bilir. anı soktu. bir sebepten dolayı geçmişinden rahatsız eden, utandıran, veyahut hatırlamaması gereken bir anısı geldi, bilinçaltına iğnesini soktu ve zehrini akıtıp gitti.

    ve biliyor ki yine gelecek, yine zehrini en olmadık zamanında akıtacak içine.

     
  4. 8895

    8 ağustos 1995'in kısaltması.

     
  5. fatma şahin'in isminin cami mahyasında olması

    uzunca zamandır zaten din siyasete gerek başörtüsü, gerek imam hatip vs konularla her fırsatta alet edilmişken, elde kuran-ı kerim ile meydanlarda siyaset yapılıyorken bu kadar şaşkınlıkla karşılanmasına anlam veremediğim olay. sanki türkiye de ilk.