Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

Dinazorların aslında türk olması

Nesli tükendi diye yıllardır insanları kandıran amerika'nın kötü emellerine alet ettiği ve sır gibi sakladığı gerçektir.

09.06.2015 18:11
  1. süleyman bey çorum

    kpss'ye hazırlanan herkesin adını kesinlikle duyduğu ve rehberlik hizmeti aldığı alanında uzman kpss'yi kazanmış herkeste emeği olan mükemmel bir insan. kendisini herkes tanır.

    şimdi bu bilgi günlük hayatta bizim ne işimize yarayacak demeyin, günün birinde çorum'a yolunuz düşerse aklınızda olsun, bilmeyeni dövüyorlarmış.

     
  2. selçuk hoca samsun

    öncesinde ilginç bir isim soyisim kombinasyonu sandığım, sonrasında bir öğretmen olduğunu öğrendiğim kişi, kurum, zümre, kuruluş, ltd şti. bir kitap ismi de olabilir. nasrettin hoca şam'da gibi mesela.

    burdan ilkokul örtmenim nermin hoca bolu'ya ve dershane örtmenim mert hoca zonguldak'a selamlar.

     
  3. bakınız butonunu kullanamamak
     
    (Bkz: deneme)
  4. evdeki interneti işyerinde kullanamamak

    cep telefonum ile üstesinden geldiğim durum. team viewer uygulaması ile telefonumdan evdeki bilgisayarıma, oradan internete, usb kablosu ile iş yerine bağladığım telefonla da evdeki bilgisayara, dolayısı ile internete...

    kafası karışanlar veyahut o kadar kasamam diyenler için de akılsız telefonunuzdan mobil veriyi devreye sokarsanız telefonda ki interneti iş yerindeki bilgisayardan sömürebilirsiniz.

    iş bu entry bilgi amaçlı olup kimseye iş yerinde internet kullanmasını teşvik etmemektedir, yazar da tasvip etmemektedir. sonra veriminiz düşer, mayışınızı haketmezsiniz, amiriniz ile aranız açılır falan, mesuliyet kabul edilmez.

     
  5. başlıktan yazarı tahmin etme

    çok kolay bir eylem. Ben kendi başlıklarımi hemen tahmin edebiliyorum mesela. Evet.

    sıkıysa entry'den başlık tahmin edin olamadı yazardan entry tahmin edin. tuttururaanız iddaa da misli girin. Bana bunlarla gelin.