Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

Anakonda yılanı

Bir yılan çeşidi.

08.06.2015 23:57
  1. bir hayat stratejisi olarak tv kumandası

    tüm hayat stratejisi tv kumandası üzerindeki tuşlara basmaktan ibaret olan üşengeç insanın hayatında en az bir kez olsun denemiş olduğu stratejiye konu kumandadır. (tanım yapacam diye kasarken ansiklopedi yazan üye)

    neyse, ben mesela 37. kanalı açmak istiyorsam 3 ve 7 tuşları birbirine uzak olduğu için 33. kanalı açıp 4 kere ileri tuşuna basarım.

    böylece hayatıma bir değişiklik katarım, hem zamandan kazanırım hem kendimi daha az yormuş olurum. tüm hayat stratejim bu. değişiklik önemli.

     
  2. düğün kasetini geriye sararak izleyen yeni evli adam

    belli ki evlendiğine pişman bir insan. ahaha süper taktik bence.

    takmış düğün kasetini visidiye düğün gecesini geriye doğru sararak büyük bir keyifle izliyor. önce karısı evlilik cüzdanını nikah memuruna geri veriyor, yüzükler çıkıyor, çift salondan geri geri çıkıyor, bütün akrabalar arabalara binerek ortamdan uzaklaşıyor.

     
  3. bir şeyler tutarken ekseriyetle havaya kalkan serçe parmak

    kendi hegemonyasını kurmuş, adeta bir başkıldırış içerisinde davranan el parmaklarının en küçüğü. bacak kadar boyuna bakmadan kendini gösterme çabasındadır her fırsatta. örneğin çay-kahve fincanını tutan birisinin eline dikkatli bakın, o serçe parmak genelde yukarıya kalkmış olur. sen serçe parmaksın, en küçüksün. haddini bileceksin.

     
  4. renkleri herkes aynı mı algılıyor sorunsalı

    kısa bir süre önce ortaya çıkan ve renklerinin mavi-siyah mı yoksa altın sarısı-beyaz mı olduğu konusunda dünyayı ikiye bölen elbise ile de kanıtlanmıştır ki, her insan beyni renk tonlarını farklı algılayabilmektedir. belki herkesin gördüğü yeşildir ama herkesin gördüğü yeşil aynı yeşil değildir. eyorlamam bu kadar.

     
    (Bkz: elbise hangi renk)
  5. hedefi hep 12 den vuran keskin nişancı anne terliği

    sinir anında ayağındaki terliği artistik bir hareketle havaya fırlatıp havada eliyle yakalamak suretiyle kendisini sinir eden çocuğuna fırlatılan, hedefi hep tam isabet vuran terlik.

    adeta bir sniper.