Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

sözlüğün gelişmesi üzerine tavsiyeler

Daha fazla reklam ve sponsor desteği. kalitesiz içerik. biraz daha reklam. daha çok yazar. daha fazla reklam. tasarım mı? kim uğraşacak ve ne gerek var. Kitap dağıt. Anasayfaya sözlük banner koy. Kaliteyi boşver Daha çok yazar gelsin. Başlık düzenleme, mobil sürüm? geçiniz. reklam demiş miydik?

Önce sözlük olabilsin. Sonra gelişir. sen memursun küçük düşün.

03.05.2016 14:49
  1. kolu bacağı hatta gözleri olan hanımefendi

    Bunu da mi gorecektik dedigim hanimefendi. Uzun kupeli olani uzun sacli topuklu ayakkabilisi uzun boyunlusu oluyorsa bu da olur. Belki bobregi bilem vardir.

     
  2. koray-7

    Kendi nick başlığını kendisi açmamış olup daha önce açan yazar tarafından girilen entry silindiği için ikinci entry'i bir numaraya yerleşmiş yazar.

    Vay arkadas yapmadigimiz bir sey için de hemen de egosit olduk. Zaten dikkat edilirse orada ilk entry'e cevap verildiği ancak silindiği için cevabın havada kaldığı anlaşılır.

    Kul hakki yemek; bilip bilmeden birilerini hemen karalamak ne kadar kolay ya..

     
  3. dostum sözlük demişsiniz ama burası internet

    ilk kez sözlük konsepti ile karşılaşan bireyin samimi cümlesi. haklı da bir yerde. sözlük deyince yurdum insanının aklına ciltli miltli kitap gelir, böyle sözlük mü olur allasen. yemeyin şimdi bizi.

     
  4. barajlar
     
    (Bkz: baraj)
  5. eve kız atmak

    kızı kaldırıp eve doğru fırlatmak, binaya çarpıp geri sekmesini sağlamak. bir nevi cama taş atmak gibi. boy/kilo orantısı önemli, biraz kiloluysa kaldırırken fıtık olabilirsiniz benden söylemesi.