Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

entry okumadan yazmak

hiç yazmadan okumanın iki level üstü..

27.01.2016 21:59
  1. fake sözlük

    gün içerisinde entry giren iki üç yazardan en az iki tanesinin fake olduğu sözlüktür.

    Kabul edelim değişik bir konsept.tebrik ederim. çok başarılı.

     
  2. çise-m

    en azından fake olmadığını düşündüğüm... kanlı canlı orijinal bir yazar.

     
  3. şef 55 pro.arkeolog aspragas57

    aralarında ciddi akrabalık! bağları olduğunu düşündüğüm yazar üçlemesi. şahsen olur da ay sonunda çek kazanacak olursam bu arkadaşlardan birine hibe edeceğim. zaten birine hibe ettiğimde üçüne birden mi hibe etmiş oluyorum? bilemedim.

    gerçi yazma hevesi falan da kalmadı ya, neyse.

     
  4. fake hesabı ile sürekli kendi başlıklarına entry giren yazar

    diğer yazar ve yönetimi kendisinden daha az zeki sanan yazardır.

    sözlük kuralları çerçevesinde, kimseyi zan altında bırakmadan, nick vs vermeden sadece bazı başlıklara ilişkin bkz. veriyorum. gerisi yönetimin ve sözlüğü sözlük yapan yazar arkadaşların takdiri.

    yönetimin buna müsâdesi varsa eğer, herkes ikinci üçüncü hesabını açıp kendi başlıklarına diğer üyelikleri ile entry girip dursun. ha, yok izin vermiyorsa, aşağıdaki başlıklarda çoklu hesap kullandığını tespit ettiği üyeleri bütün hesapları ile sözlükten silmelidir diye düşünmekteyim.

    içiniz siniyorsa eğer; aşağıdaki bütün başlıklara istisnasız olarak entry giren iki nick için tesadüf! deyip geçiniz....

     
    (Bkz: telefona kaydedilen kişinin kim olduğunun unutulması)(Bkz: ağlayan kadın)(Bkz: emekli olacak kişinin çok konuşması)(Bkz: Yolda gördüğü bir kadını arabaya almak)(Bkz: müdür bey böyle dedi)(Bkz: köylü kimselere yukarıdan bakılması)(Bkz: sürekli kusura bakanlar)(Bkz: kendini anlatamama)(Bkz: Sınavlarda iki şıkka indirip yanlışı tercih etmek)(Bkz: jöle süren adam)(Bkz: işyerlerinin kaldırıma ürün koymaları)(Bkz: Kapıcıdan fatura yatırmasını istemek)(Bkz: klavye ve farenin yağlı ellerle kullanılması,kirletilmesi)(Bkz: facebook kullanmanın dezavantajları)(Bkz: kalpli duvar saati)(Bkz: üzerimize su sıçratan araba)(Bkz: sigara yakar yakmaz beklenen otobüsün gelmesi)(Bkz: yaşlanınca bıyık bırakan adam)(Bkz: karpuz çekirdeği)(Bkz: çekirdeğin zararları)(Bkz: aşk bir sokak çocuğudur)(Bkz: narı tanelerini düşürmeden yiyen insan)(Bkz: sokak lambasını taşlamak)(Bkz: rüzgarda saçların savrulması)(Bkz: kayınvalideyle kavga etmek)(Bkz: selfie çubuğu)(Bkz: her konuda bilgisi olan kadın)(Bkz: Şarkıların sonunda okunan şiirler)(Bkz: kalemin kulak çöpü gibi kullanılması)(Bkz: eşini telefona ev diye kaydeden adam)(Bkz: her telefonda farklı şarj aleti olması)(Bkz: Bizim sendikaya geç ısrarı)(Bkz: iyi olan şeyler)(Bkz: Alkolün siyah market poşetiyle taşınması)(Bkz: kARTONCU AMCA)(Bkz: ne olacak bu işler sorusu)(Bkz: facebook beğenilerin mutluluk vermesi)(Bkz: bir şey bilmiyor hissine kapılmak)(Bkz: gazoz kapağını çakmakla açmak)(Bkz: sarı bez)(Bkz: şiir incelemesi)(Bkz: radyotörün alt kısmının soğuk kalması)(Bkz: fırından ekmek almak)(Bkz: selden dolayı sokağa çıkamamak)(Bkz: izleyemediğimiz filmler)(Bkz: işyerindeki evli erkeğe günaydın demek)(Bkz: çorbaya karabiber atıp içmek)(Bkz: battığını fark etmek)(Bkz: maaş hesabında eksiye düşmek)(Bkz: karınca yuvası)(Bkz: Kadınların sanal alemde doktorlara ilgi duyması)(Bkz: bacasından yaz kış duman tüten evler)(Bkz: mehter marşıyla coşan kişi)(Bkz: rastgele bir numara çevirip seni özledim demek)(Bkz: evli bir insanın günün tamamını internette geçirmesi)(Bkz: bugün de bitti)(Bkz: hiçbir başarı cezasız kalmaz)(Bkz: akıllı telefonların gmail hesabı istemesi)
  5. fake hesabı ile sürekli kendi başlıklarına entry giren yazar

    sana parası neyse verelim kendini rezil etmene gerek yok denilesi yazardır.

    ikinci üçüncü hesaplarından diğer nicki ile açtığı başlıklara entry girer ki hem kendi hesabı hem fake hesabı daha çok puan alsın. açgözlülük malesef milletimizin genlerinde var. lafa gelince müslümanım der ama başkalarının rızkını ve hakkını dalavere ile yemeyi de en iyi kendileri bilir.

    bunu burada bütün yazarlar farkediyor, kimin ne yaptığı da alanen de ortadayken yönetimin bir şekilde müdahale etmemesi de buna çanak tutuyor.

    aferim çocuğum bi akıllı sensin, böyle devam et hayatta hep kazanan sen olursun.