Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

entry okumadan yazmak

hiç yazmadan okumanın iki level üstü..

27.01.2016 21:59
  1. ülke düzelsin diye bütün elektrikleri kesip reset atmak

    bugün gerçekleştirilen eylem. çok mantıklı.

    nasıl ki bilgisayarımız, telefonumuz arıza vermeye başlayınca şöyle bir reset atalım da kendine gelsin diye kapatıp tekrar açarız, ülke de aynı böyle yönetilir. arada bir olaylar karışınca bütün elektrikleri kesip reset atarak ülkenin kendine gelmesi sağlanır.

    bu sebeple ilk etapta kızmıştım ama artık elektrik kesintilerini destekliyorum. ülkeye reset şart. bir sonraki adım suları da beraberinde kesip format atmak bence. bu hep böyledir.

     
  2. seçim hazırlıkları

    bugün tüm türkiye'de elektriklerin kesilmesi ile hummalı bir çalışma içerisinde sürdüğünü anladığımız hazırlıklar silsilesi.

     
  3. 31 mart 2015 buzdolabındaki bütün yiyeceklerin bozulması

    türk milletini mağdur eden vahim durum. etin kilosu kaç para haberiniz var mı, yazık günah... kimse bunun sorumluları ortaya çıkıp hesap vermeli. evet.

     
  4. mortal kombat

    her erkek çocuğunun ömründe en az bir kez ama atari ama pc ya da başka bir konsol başında oynadığını düşündüğüm kafa göz kopartan dövüş oyunu.

     
  5. bloodborne

    yalnızca playstation 4 platformuna çıkmış ve 1080p görüntü kalitesi ile gönüllerde taht kuran güzel grafikle güzel oyun. oyunda bulunan cesetlerden kan emilebilmesi ayrı güzel.