Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

Sana bir çakmak lazım

Çakmağı olmadığından sigarasını yakamayan arkadaşıma az önce söylediğim cümle. Sonra imalı imalı suratıma bakıp sigarasını pakedine geri koydu neden bilmem.

09.06.2015 00:04
  1. football manager 2015

    Sports Interactive tarafından geliştirilen menajerlik oyununun son sürümü. her yıl üstüne katarak bir yenisi çıkar. futbola meraklı her erkeğin başucu tacı.. zira ülkede herkes fatih terim, herkes taktik ustası. yıldızı henüz parlamamış bazı genç yetenekleri öncesinden tahmin edebilmesi ile ünlüdür. adamlarda nasıl bir datebase varsa artık.

     
  2. grand theft auto v

    265 milyon dolar maliyetiyle dudak uçuklatan pc ve konsol oyunu.. bir adet playstation 4 için nakit ayırmışken bugün oyunun fiyatının vatan mağazasında aral ithalat altından 250,00 TL gibi bir fiyata satıldığını öğrenince ps4 almaktan da vazcaydım.

    bir süre daha internetteki videolarını izlemekle yetinmek daha mantıklı zannımca.

     
  3. kiğılı

    abdullah kiğılı tarafından 1965 yılında gömlek ve pantolon üretimiyle hazır giyim sektöründe girişen firma. ilk mağazasını İstiklal Caddesi'nde şimdiki Kiğılı mağazasını açmış, 1973 yılında Beymen Beyoğlu mağazasına ortak olmuştur. fabrikasında Almanya ve Hollanda'ya erkek takım elbise fason üretimi yapmakta...

    fiyatları görece pahalı gibi gelse de alınan kıyafetler yıllarca kalitesinden ödün vermez.

     
  4. devletin malı deniz yemeyen domuz

    ne hikmetse türk milletinin hafızalarına kazınmış bir düşünce.

    c. başkanı da şu sözler ile olayı özetlemiş bugün;

    "kamu kurumların mantık hep şudur: Devletin malı deniz yemeyen domuz... Devletin malını kimse aynı hassasiyetle ele almıyor. Şu anda özelleştirmede ciddi mesafeler aldık. Temenni ediyorum ki Slovenya da bu yönde atacağı adımlarla gücüne güç katacaktır"

    her ne kadar konuşmayı slovenya iş forumu'nda yapmış olsa da olayı slovenya'ya nasıl bağladı ben de anlamadım. zira bizden başka hiçbir ülkede böyle bir mantık yoktur.

     
  5. hastanede hacet gideren teyze

    muhtemelen dışkı tahlili yaptırmak istemiş teyzedir. buna demişler teyze köşeyi dönünce dışkını bırak, labaratuvarda incelesinler. teyzem de köşeyi dönünce bırakmış maşallah. ayrıca iç çamaşırı giymediği de aşikar.

    nasıl insanlarla münasebetlerde bulunuyoruz belli değil.