Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

hayvan eti yerken aklıma gelen kötü anılar

aslında antrikot çok severim ama et fiyatları malum.

Öksüz olan kuzenimle tv kumandasını paylaşamamıştık. çocukluk işte. seninkini izleyeceğiz benimkini izleyeceğiz derken ev sahibi olmanın da avantajıyla var güçümle bir tekme attım.(ameliyatlı yerime geldi) Bizim arkadaki küçük odaya geçip kapıyı kapatıp ağlamaya başladı. Aralıksız, belki 2 saat, belki 4 saat ağladı tek başına.

Babam beni çağırdı sonra yanına, dedi ki;

"Neden ağlıyor saatlerdir biliyor musun? Attığın tekme canını çok acıttığı için değil... Anne babası hayatta olsa, onlar da yanımızda olsa ona tekme atamayacağını, biliyor."

İçinde bulunduğu durumu idrak ettikten sonra kendimi onun yerine koyup ben ağlamaya başladım. Kafamı halıya sürttüm. Kafam yandı halıdan. Ben o gün aksama kadar ağladım pişmanlıktan ve ertesi gün de ağladım. Ondan sonraki gün de. Aradan 20 yıl geçti. Hala ne zaman et yesem aklıma gelir.

Acaba döküm tavada mühürleyip yesem, yine böyle mi olurdu?

15.05.2016 19:33
  1. ilber ortaylı

    halen galatasaray üniversitesi hukuk fakültesi'nde hukuk tarihi dersleri vermekte olan bilge.

    bugün antalya'ya, belediye başkanının daveti ile söyleşiye geldi. bir ara koca konferans salonunda onlarca kişinin içerisinde sağ el işaret parmağı ile oturanlardan birini gösterip çık dışarıya pis cahil der diye içime kuşku düşmedi değil. öyle bir adam.

    ne kadar gezersen gez, ne kadar bilirsen bil. karşındakini ne zaman hor görmemeyi öğerendin, o zaman oldun.

     
  2. abdest olmasa namaz kılarım saçmalığı

    ilginç bir durum. bunu diyen öbür gün çıkıp, namaz olmasa abdest kılardım, yabancı dil olmasa ingilizce öğrenirdim, ölmesem intihar ederdim diyecektir. geçiniz...

     
  3. agar.io

    nasıl başlığı açılmamış şaşırdığım site. anlık yüzbinden fazla ziyaretçisi olan salak bi oyun. böyle yuvarlaklar var.. hücre gibin.. önce ufak noktaları sonra senden ufakları yiyerek büyüyorsun, senden büyüklerden de kaçıyorsun. bence tam bir sosyal deney.

    türkler mesela çok güzel yardımlaşıyor, el birliğiyle üst sıralara tırmanıyor. sonra ilk büyüyen can yoldaşına, takım arkadaşına arkadan kalleşçe saldırıyor, birbirlerini yiyip bitiriyorlar. kürdistan var sürekli bölünüp duruyor. rus server'ları en zoru. bi de kanzuk var önüne geleni yiyordu en son.

    sakın açmayın diye uyarıyorlar link verirken. bazı bünyelerde bağımlılık yapabilir zira ps4/gta5 dururkan bu salak oyuna vakit harcıyorum.

    http://agar.io/

     
  4. bülent arınç ve bülent ersoy un evlenmesi

    bu durumda ikisi de bülent arınç olacağından ülkenin büyük bir kaosa sürükleneceğini düşündüğüm durum. iki tane bülent arınç gibi ama değil gibi de. fazla düşünmemek en iyisi zannımca. çok garip.

     
  5. namaz kılmayan genci öldüresiye dövmek

    geçtiğimiz aylarda vuku bulmuş ve mahkemeye yansımış üzücü hadise. çocuk sevgilisi ile dolaşırken iki üç kişi yanındaki kıza laf atıyor ve gelişen olaylar neticesinde çocuk üzerinize afiyet bir güzel dayak yiyor, ağız burun dağılıyor.

    tamam olay belki kız meselesi ama sonuçta çocuk namaz kılmıyor.