Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

sözlükteki sniper

buraya kadar nasıl geldi bilmiyorum ama tahminlerime göre normal biri gibi yazarlar arasında dolanıp kamufule olan ve sözlükte neresi olduğunu tam olarak anlayamadığım bir yerlere saklanan(sözlüğün çatısında olabilir) uzun süre entry girmeyen bazı yazarları uzaktan sıktığı tek kurşunla sessiz sedasız ortadan kaldırdığı rivayet edilen keskin nişancı.

neyseki hala bizi görm...

04.09.2016 13:27
  1. küçük ev kazaları

    küçük evlerin birbirlerinin üstüne devrilmesi, yan yatması veyahut çarpışmaları sonucu meydana gelen kazalardır. büyük ev kazalarından ne farkı var derseniz, hiçbir farkı yoktur. onlar da doğal afetle efendime söyleyeyim depremle falan yıkılırlar, küçük evler daha masum kazalara sebebiyet verir. böyle.

     
  2. dağıtılan topkeki almayan şehirlerarası otobüs yolcusu

    karizmasına hasta olduğum yolcu çeşidi.

    miden ezilmiş, laktik asitler laktozlar sitrik asitler falan hep birbirine karışmış ki kaç saattir yoldasın ama sırf beş koltuk arkadaki kıza karizma yapacam diye dağıtılan topkeki almıyorsun. az sonra molada 1,5 iskenderi götüreceksin ama, bilmiyoz sanki. sanarsın parisin göbeğinde cafede oturuyor. ulan altı üstü çorum'dan yozgat'a gidiyorsun. neyin havası?

    -çay gave gola fanta kek?

    +teşekkür ederim sadece bir fincan karamelli macchiato rica edeceğim.

     
  3. canı sıkılan çamaşır makinesinin evde gezinmeye başlaması

    muhtemelen eski bir çamaşır makinesinin, can sıkıntısından olsa gerek bulunduğu yerden bunalıp şöyle bir dolaşayım da ayaklarım açılsın hem hava almış olurum diyerek evin içinde dolaşmaya başlamısıdır. yürüye yürüye banyonun kapısına kadar gelip, kendisini içeriye kilitleyen modelleri de görülmüştür. bir süre sonra hepten bunalıp ergenliğin vermiş olduğu hezeyanla evden kaçmaya yeltenebilir.

     
  4. keskin nişancı
     
    (Bkz: sniper)
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bisiklet sürmesi

    sanırım bisiklet sürememesi olarak açılması gereken konu, ilk kalkışta yine düşeyazmış zira. yanında koşuşturan koruma ordusu olmasa daha hoş ve samimi olabilirdi, bari onlar da bisiklet sürseydi şu hali ile çok yapay kalmış malesef.