Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ya umutlarda biterse

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

1,264 entry 599 konu hiç puanı yok
14.03.2022 21:58 son işlem tarihi takip etme takip et

Tuşlu telefon

spoiler

Nostaljidir.

TSK'nın izin vermesiyle raflardan inen ve tozu alınan telefonlardır.

Birçok kişi askere gidecek yakını için tuşlu telefonlara yeniden ilgi göstermeye başlamış. Askerde kullanmak isteyenlerin yanı sıra bazı kişiler ise nostalji için veya şarj ömrü daha uzun olduğu için eskiye dönüş yaparak tuşlu telefon kullanmaya başlamış.

Daha az arıza, daha uzun şarj ömrü. Kulağa hoş geliyor.

(Bkz: Tuşlu telefon)
26.02.2021 00:41
  1. KOSGEB

    Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (Kosgeb), Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki rolünü ve etkinliğini artırmak, rekabet güçlerini artırmak ve sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş kamu kurumu. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı olan Kosgeb, 12 Nisan 1990 tarihli ve 3624 sayılı yasayla kurulmuştur.

     
    (Bkz: Ekonomi)(Bkz: kamu)(Bkz: rol)(Bkz: işletme)
  2. Patates yiyenler

    Hollandalı ressam Van Gogh'un ünlü yapıtlarından birisidir.

     
    (Bkz: hollanda)(Bkz: Van gogh)
  3. Van gogh

    Sol kulağını kesen ve daha sonra kendini göğsünden vurarak intihar eden Hollandalı ünlü ressamdır.

     
    (Bkz: hollanda)
  4. Sanal gerçeklik

    bilgisayarlar tarafından simüle edilen ortamlara denir. Çoğu sanal gerçeklik ortamı bir bilgisayar ekranı yoluyla edinilen görsel tecrübelerden ibarettir. Bunun yanında bazı ortamlar duyma, hareket gibi başka duyulardan da yararlanır.

    Sanallık, kavram olarak varolmayan ancak sanrılarla varolduğu kabul edilen şeyler için kullanılmıştır. Türk Dil Kurumu'nun karşılığını 'sanal' olarak belirlediği 'virtual' gerçekte var olmayan kavramlar, olgular ve mekanlar için kullanılır. Terimin kökü 'sanmak' fiilinden gelmektedir. Dolayısıyla sanal bir kavram gerçek ya da varolan değildir. Ancak yine de gerçeğin karşıtı da; yani sahte ya da yanlış da değildir.

    Buradan yola çıkarak sanal gerçeklik kavramının gerçek dışı bir yaşam formu olduğu da düşünülemez. Aksine terimden gerçek yaşamın uç noktalarının sanal bir gerçeklik üstünde birbirine dokunduğu ortam algılanmalıdır.

     
    (Bkz: Memurlar.Net)(Bkz: twitter)(Bkz: memurlar.net sözlük)(Bkz: bilgisayar)(Bkz: instagram)(Bkz: Facebook)(Bkz: internet)(Bkz: memurlar net Forum)(Bkz: memurlar net üye)(Bkz: memurlar.net robot)(Bkz: memurlar.net ilan)(Bkz: Sanal alemdeki meslek sorunsalı)(Bkz: sosyal eylem)(Bkz: sosyal ağlar)(Bkz: Foursquare)
  5. sosyal eylem
     
    (Bkz: sosyal ağlar)