Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

bil3e3

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

744 entry 466 konu hiç puanı yok
16.02.2016 10:39 son işlem tarihi takip etme takip et

fissür

Halk arasında makat çatlağı, makatta yırtık, mayasır, mayasıl gibi değişik isimlerle de bilinen makat bölgesinin en sık görülen hastalıklarından biridir. Hastalığın temelinde anüsün girişinde oluşan, anal kanala doğru dikey olarak uzanan çatlak veya yırtık oluşumu bulunur. Her yaşta görülebilmekle birlikte, en sık genç ve orta yaşlılarda (30 ve 40'lı yaşlarda) ortaya çıkar.

16.02.2016 10:29
  1. gökhan gönül

    Samsun ilinin Bafra İlçesinde 4 ocak 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. Fenerbahçe forması sırt numarası 77 olan futbolcu 1.74 m boyundadır.1999 tarihinde Bursa Yolspor alt yapısında futbola başlayan Gökhan Gönül sağ bek mevkiinde oynamaktadır.2007 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcu halen Fenerbahçe'nin vazgeçilmezleri arasındadır. Fenerbahçe formasıyla toplamda 294 maça çıkmış ve 12 gol kaydetmiştir.Gökhan Gönül Türk Milli Takım forması ile 27 maça çıkmış ve bir gol kaydetmiştir.

     
  2. Gökhan inler

    Doğum yeri İsviçre'nin Olten kenti, doğum tarihi 27 haziran 1984, 1.83 m boyunda orta saha futbolcusudur.1992-1998 tarihlerinde Olten alt yapısında futbola başlamıştır.Gökhan İnler (Türk asıllı) İsviçre milli takımında forma giymektedir.2006 yılında Türküye U-21 forması ile bir maça çıkmıştır.

     
  3. darısı dostlar başına

    İnsanların hayatlarında elde etmek için uğraş verdikleri,çabaladıkları ve sonucunda elde edilen başarı,mutluluk,saadet vb.güzel dilek ve temennilerin tüm sevdiklerimizin de sahip olmasını isteme eylemimiz.Bu söylemi genelde evlenen kişiler yakın arkadaşları için çok kullanırlar.

     
  4. çay molası

    genelde memurlarda dinlenme molası adı altında her gün çay yudumlarken dedi kod yaptıkları dinlenme saati.

     
  5. kafa dağıtmak

    insanın bir seyden,bir olaydan,bir kişiden, kısacası yaşama dair canımızı sıkan,bizi bunaltan,boğan,nefes alamaz durumuna getiren,sinirlendiren,asabileşmemize neden olan durumdan geçici bir süreliğine uzaklaşmak,sorun olan durumu unutmak,dikkatimizi yoğunluğumuzu başka bir alanda toplama işidir.Bu eylemi yapma işi de kişiden kişiye göre değişir.Kimisi kafa dağıtmak için spor yapar,kitap okur,yürüyüş yapar,müzik dinler,resim yapar,dağa tırmanır,fotoğraf çeker,temizlik yapar alışveriş yapar...Kimiside kafa dağıtmak için içkiye vurur kendini..(bunu çok tavsiye etmem sonu çünkü her zaman hos olmayabilir)..Bunları sıralamakla bitmez.Çünkü her insanın kafa dağıtma şekli farklıdır.